Komunia (1) Film z komunii niestety jest kompletna amatorka, film zarówno pod względem... Beata Pełna sprawdzalność (1) Jestem pod wrażeniem! Boska!!! Wszystko się sprawdziło, dlatego byłam jeszcze... Fabiola Wiedza, praktyka i pasja (1) Państwo Łukuć to nie tylko znakomici lekarze lecz prawdziwi przyjaciele... Ilona
Bardzo polecam za piękne wydruki (1) Jestem bardzo zadowolona z usług wykonanych przez firme Printegro.Zamawiałam... anna wolska niesamowity fachowiec (1) drugi raz mialam do czynienia z fachowcem od pralek, a kolejny raz z... Aleksandra Gorąco polecam! (1) Korzystam z usług Czterech Łap już od ponad dwóch lat (a właściwie mój pies... Agata Józef - opinia (1) Bardzo dobra obsługa klienta. Ceny bardzo dobre. Czas oczekiwania jest... Józef super (1) Kilka dni temu odebrałam psiaka z hotelu u pani Ewy, i super. Piesek mieszkał... Anna gorąco polecam (1) Pani Ewa Jasińska wyleczyła mojego psa, cierpiącego na bardzo rzadko... Anna Kamińska Definicja chamstwa, ignorancji i bezczelności. (2) Podczas ostatnich dni otwartych schroniska w obecności zwierząt strzelano z... Natasha maja - opinia (1) Jeszcze nigdy nie zostałam tak upokorzona przez pracowników transportu... maja Naprawa pralki (1) Naprawdę polecam .Szybko , profesjonalnie, niedrogo .Zawsze w przyszłości... I Obuchowicz Bardzo szybkie i skuteczne naprawy ekspresów! (1) Oddawałem do naprawy dwa ekspresy. Jeden był naprawiony jeszcze tego samego... Mariusz Pełen profesjonalizm (1) Z usług pana Marcina korzystałem, prosząc go o wykonanie zdjęć kadry mojej... Wojtek brak profesjonalizmu (2) Człowiek nieterminowy - obiecał zrobić pracę w 2 tygodnie, po 6 po prostu z... Marek profesjonalna obsługa (1) Mimo braku prądu przyjęto moje zlecenie na laptopa, a następnego dnia... Tomasz POLECAM!! (2) Serdecznie polecamy tą przychodnię. Nie łatwo znaleźć taką trójkę fachowców,... Marco i Alicja Polecam!!!! (1) Jestem zadowolona, drugi raz byłam ze swoim psem. Państwo Kraszewscy mają... Ania Prawdziwy profesjonalizm (1) Serdecznie polecamy co najmniej z kilku powodów: profesjonalizm,... Magdalena i Maciej Brak obsługi (1) Kilka dni temu wybrałam się do K2 w celu wykonania ksero, jednak boleśnie się... Karolina