Nie, no bez jaj... (1) Kilka ksiazek z tej samej serii, wiec powinny byc identyczne: 1) kazda inna,... Nigdy wiecej K. - opinia (1) Skutecznie, tanio i szybko. Polecam. K. Troskliwy lekarz (1) Z usług lekarskich pani Ewy korzystam już dobrych parę lat. Jako... Olga Tulejko
to jedyni weterynarze, którym ufam (1) Od lat jeździłam do nich z moim psem, teraz przywożę także koty. Zawsze... Alicja Konsultacja telefoniczna (1) Kiedy dowiedziałama się, że Wróżka Sandra nie przyjmuje już osobiscie... Malwina Skorzystałam pierwszy raz i będę kontynuować. (1) Korekta tekstu została zrealizowana rzetelnie, szybko, w bardzo przystępnej... JS Super. Polecam w 100% (1) Chodzę do pani Karoliny regularnie z dwoma moimi psami. Golden i york.... Zadowolona klientka Calkowity Profesjonalizm! (3) Polecam usługi Pani Karoliny. Życie stawia przed każdym wybory, których... Jacek Do ktorego Amicusa ? (2) Mam pytanie! Do ktorego Amicusa oddac psa? Dp Jasienia czy do Otomina ? JOLA Julia - opinia (1) Fachowa i miła obsługa,usługi wykonywane w terminie i na najwyższym... Julia POLECAM! (1) Korzystamy z usług firmy sprzątającej EMAR raz w tygodniu. Jesteśmy bardzo... Alicja Osowska Super! (1) Bardzo dobrze wykonana praca, Pan bardzo miły, moja kanapa i dywany wyglądają... Bożena Super (1) Jestem mile zaskoczona jakością i szybkością usługi- naprawa pralki trwała... Anna Super! :) (2) Była to pierwsza w życiu wizyta mojej Śnieżki i jestem zachwycona. Pani Ola... Dorota polecam w 100% (1) Kolejny raz miałam przyjemność skorzystać z usług tej firmy. Polecam - osoby... Joanna lutek (2) niepolecam tej firmy nikomu.czy ktos kiedys widzial pracownikow na terenie... lutek Polecam (1) Dziś skorzystałem z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolony. Szybkość,... Filip Gorąco polecam! :) (1) Jeśli szukacie profesjonalnej usługi fotografii ślubnej oraz pełnej pasji... Joanna aga - opinia (1) Wielkie podziękowania dla lekarzy za fachowość, oraz ogromne serce. Jest to... aga magda - opinia (1) prawdziwy fachowiec z powołania! nigdy wcześniej nie spotkałam się z tak... magda