Stanowczo NIE polecam! (1) Obsługa jest fałszywie miła i nie pomocna. Na prośbę o ew poprawienie... Łukasz fatalna obsługa (1) oddałam marynarkę do czyszczenia chemicznego, przy odbiorze okazało się że... Agnieszka Szczerze polecam :) (1) W maju brałam ślub i zdecydowałam się skorzystać z usług kwiaciarni Flower... Kasia
Panie Piotrze! (2) Po następnym fałszywym wpisie bedziemy się szukać po Mieście, zrozumiałeś? znajomy obsługa makabra (2) Złożyłam zamówienie 8.05 i tego samego dnia dokonałam zapłaty- natomiast... Daria pełna profesja (1) Zdecydowanie polecam. Pan przemiły, usługa zrealizowana super i bardzo... Iza Pełen Profesionalizm (1) Zamawialiśmy już drugą fototapetę, poprzednia doskonale sprawdziła się w... Dawid wspaniali specjaliści (1) Panie weterynarz mają wspaniałe podejście do zwierząt, helena solidnie i profesjonalnie (2) Właściciel sklepu ANTENA oraz Pracownicy służą fachową pomocą oraz doradztwem... Marcin z Gdyni Profesjonalizm i perfekcja (1) W tym roku kilkakrotnie korzystałem z umiejętności fotograficznych Pani... Roman Bednarek polecam (1) Jeśli komuś połamie się gitara-polecam z całego serca. Piotr GORĄCO POLECAM (1) Ponieważ zobaczyłam, że można wystawiać komentarze postanowiłam dodać opinię!... Agnieszka Polecam (1) Wszystkim włascicielom psów polecam "Chojraka". Trafiłam tam przypadkowo, po... Ania Profesonalnie podejście do klienta (1) Z Alicją spokałam się na wielu imprezach sportowych. Jej czujne oko uchwyciło... Żanetta Kaźmierczak NIE POLECAM!!! (2) NIESTETY CHCIAŁBYM PRZESTRZEC PRZED SKORZYSTANIEM Z USŁUG KRAWIECKICH W... Paweł Polecam (1) Pani krawcowa stworzyła mi sukienkę z zdjecia, które mi sie podobało.... Natalia Fotografia Wojciech Walder (1) Chciałam serdecznie polecić wszystkim mało widocznego na forum, ale w pełni... wronka Super! (1) Najwyższa Izba Kontroli donosi, ze ten obywatel o medal się prosi! Uczciwy,... deexter1 Wybierzcie inny zakład (1) Witajcie. Szczerze polecam wam jakiś inny zakład. Zdjęcia dowodowe są bardzo... Ula Polecam!!! (1) Polecam salonik Łatka. Chodzę regularnie z moim shih-tzu. Fryzurka po wizycie... Monika