SUPER FIRMA GORĄCO POLECAM (1) Firma ta działa krótko w Gdańsku ale zaryzykowałam i wcale nie żałuję.Obsługa... ALICJA Ż. POLECAM !!! (1) Miło, szybko, profesjonalnie i tanio! Marian Kluczyński PROFESJONALIZM & PASJA !!! :))) (1) Wszystkim, którzy chcą uwiecznić swoją pociechę na boskich zdjęciach, które... Jarek i Marta i Leon
Aga - opinia (2) Właściwie nie powinno się polecać nikomu schroniska ale na prawdę Ci ludzie... Aga Monika - opinia (1) Do Pani Izy jeździłam z labradorem, który niestety tragicznie zginął. Teraz... Monika Odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam lekarza Jarosława Kończaka!!Byłam na wizycie kontrolnej oraz 2gim... * Profesjonalnie niczym dobry glina. (1) Z wiadomych przyczyn nie moge podac nazwy firmy ktorej jestem wlascicielem.... Przedsiebiorca. Polecam :) (1) Witam , dziś byłam na wizycie u Pani Sylwi .Jesteśmy bardzo zadowoleni , moje... Kasia Profesjonalne podejście do klienta (1) Pani, która robiła zdjęcia do dowodu osobistego robiła je tak długo, aż... klientka mile zaskoczona obsługą Pełne zadowolenie! (1) Był weekend, sobota po południu... Małe piwko na kaca i klucz od drzwi pęka.... MiśKolaa ... (2) ZAPŁACIŁAM I NIE ZREALIZOWANO USŁUGI, KASY TEŻ NIE ZWRÓCILI. ZAWIEDZONA English Translations Perfectly Good / Limanova / Malopolska (1) In my opinion , High perfection and artistry . I am not relatives neither... Teresa Okoniewicz Żenada i brak profesjonalizmu (4) Byłem świadkiem jak uczestnik mówił do \"ochraniacza\" (nikogo tam nie można... maniek Zadowolona (1) Ja ogolnie jesten zadowolona z waszych uslug. Co do obslugi... musze niestety... Barbara Rewelacja! (2) Prawdziwi lekarze z powołania, miłośnicy zwierząt. dobrzy fachowcy. Pełen... Krycha opieka jest wporzątku, ale uwaga na jedzenie!!!!!!!!!!!!! (2) Muszę państwa uprzedzić jeśli planują zostawić swoją pociechę w tym... rozczarowani strzezcie sie (1) w bloku,w centrum miasta,smrod kocjch odchodow na wejsciu ,masakra,panil... zuzanna Dziękuję!!! (2) Maksio był - do czasu - zdrowym psem. Jednakże, gdy coś się złego działo... zgagawa Gdynia profesjonalnie (1) Widać, że zdjęcia robione są sprzętem wysokiej klasy, a fotograf z... Paweł świetna robota (1) miałam strasznie zniszczone obcasy w swoich ulubionych butach, oddałam je do... Erina