totalna porażka (1) niestety, mimo bogatej oferty i dobrej jakości wykonanych produktów... Polak Sympatyczna Pani doktor (1) Dla mnie i mojego kotka najważniejsze jest żeby lekarz był uczciwy. Pani... Wioleta Super weterynarz! (4) Bardzo dobre podejście do małych pacjentów. Pani doktor zawsze wszystko... Iza
Lekarz z Powołania (1) To jest lekarz który leczy i pomaga ludziom w leczeniu choroby swoich PUPILI... Marek Ewa WIRKUS fachowa pomoc (1) Do lecznicy trafiłam z kotem, który przestał chodzić. Ze zdjęcia rtg... KA świetna firrma! (1) Bezproblemowo umówiłam się na mycie okien w pasującym mi terminie. Usługa... Anna zawiedzony (1) zepsuli aparat i zwalili winę na klienta, nie dość ze trzymali bardzo długo... stefan Kasia - opinia (1) Mój synek na 4 latka. Do salonu george chodzimy regularnie. Zostaje tam z... Kasia Maltańczyk (2) Polecam wszystkim ten salon, pani która zajęła się moim" mega upartym... Ola W. Dobre biuro (1) Miła obsługa, bez zastrzeżeń :) Marlena Prywatne Biuro Śledcze Nowak (1) Witam ! Korzystałem z dwóch biur detektywistycznych i jeżeli miałbym polecić... Karol Renoma to firma nastawiona na zysk. (1) Wręczyli mi wezwanie do zapłaty na 120 zł za bilet który miałem kupiony przez... pasażer Bardzo, bardzo .................POLECAM!!! (1) Bardzo polecam tą przychodnię. Panie weterynarz przemiłe, przesympatyczne i... Anna Miła obsługa i dobra jakość usług (1) Polecam Grafik Centrum każdemu kto chciałby wydrukować coś na papierze,... Ada .... (1) przyjechali dwóch i niby zrobili skasowali 120zł za 15 min a pralka dalej nie... Dariusz Przechowanie mebli podczas remontu (1) Znajomy polecił mi przechowalnię, bo sam podczas budowy domu przechowywał u... Monika BARDZO DZIĘKUJEMY !! (1) Bardzo dobra placówka- szczególnie dla właścicieli dużych psów,które można... Ewa G. NAPRAWDE DOBRY ZAKLAD POGRZEBOWY (1) naprawde polecam ten zaklad fachowe podejscie panie w biurze bardzo mile... anonim Super miejsce (1) Polecam wszystkim ten żłobek, dzieci bardzo kochają Panią, uczą się dużo... zadowolona mama Wielbicielka - opinia (1) Korzystam z usług od jakiś 4 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona. Moja sunia... Wielbicielka