Zupełnie nie mam zastrzeżeń (1) Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opinii. Według mnie wszystko jest... Krzysiek bardzo profesjonalnie wykonana usługa (1) Z AnnBlue skorzystałem już dwa razy. Za każdym razem pranie dywanów i... feder super opieka pełna ciepła (1) dbają o zwierzęta nie tylko z obowiązków ale i czułości dla zwierząt macias
człowiek o dużym sercu (1) Pan Tomasz to profesjonalista, nie traktuje zwierząt przedmiotowo, sam mam... Michał P. Shangri-La - opinia (1) Schronisko jest zadbane a osoby tam pracujące poświęcają bardzo dużo czasu i... Shangri-La Zdziwiony Maks (1) Nie rozumiem zamieszania które powstało wokół schroniska. Ja bardzo miło... Michał WOLONTARIUSZE (1) SCHRONISKO POWINNO ZAPEWNIC WOLONTARIUSZOM DROGI SPACEROWE DLA PSÓW, GDYŻ... XXX Dostateczny plus... (1) Szału nie ma. Punkt i owszem - oferuje szeroki zakres usług, ale radzi sobie... Marcin Bardzo fachowa obsługa (1) Skorzystałam z usług tego zakładu po poleceniu przez znajomą i wiem ze bede... ania Rozgoryczony - opinia (3) przez półtorej godziny próbowałem dodzwonić się pod numer 994. Za każdym... Rozgoryczony Żenujący chłopcy (1) Byłam tam 3 razy i o 3 razy za dużo! Obsługa fatalna, wydaje się, że... Monika Polecam (1) Od czasu jak korzystamy z usług Pikobello naszym ulubionym dniem jest dzień... T&S Szczerze polecam (1) Szybko i solidnie, na pytanie czy jest sens naprawy 13-letniej pralki Pan... barbara dobry fachowiec (1) Oddałam zegarek Omega do naprawy. Usługa wykonana w terminie i za przystępną... Ewa Drogo okłamuje w temacie potrzeby wymiany części ceny za części 209% (1) Nie terminowy wymienia na max części proponując je w cenie ponad dwukrotnie... Leszek Dobry serwis (1) Szybko, dobrze i punktualnie. Cena naprawy (wymiana pompy) ok. 1/5 ceny... Tomasz Super opieka (1) Wspaniałe miejsce. Panie aktywnie opiekują się dziećmi, mają mnóstwo pomysłów... TEMA Oliwia - opinia (1) Bardzo nie odpowiedzialna obsługa., nie dają potwierdzeń przyjęcia sprzętu.... Oliwia POLECAM KAŻDEMU KTO MARZY O UWIECZNIENIU NAJPIĘKNIEJSZYCH CHWIL W ŻYCIU! (1) Witam, chciała bym wszystkim gorąco polecić usługi Pani Agnieszki.... Ivanna, Przemek i Amelia REWELACJA! (1) Na wstępie chcielibyśmy serdecznie podziękować za współpracę z nami. Mamy... NATALIA I BARTEK