Godna polecenia (1) Jest to firma godna polecenia za przystępność w negocjacjach oraz jakość... Sławek wspaniały gabinet (1) Polecam wszystkim! cudowna Pani Beata, jest szalenie kompetentnym... ula Wysoka jakość (1) Profesjonalizm, dokładność i przystępna cena. Klaudia
Natalia - opinia (1) Szyłam suknię ślubną u Pani Ani i jestem bardzo zadowolona. Nie sądziłam,że... Natalia gorąco polecam (1) Bardzo sympatyczna Pani, ze świetnym kontaktem z naszymi pupilami; dokladnie... mqq GORĄCO POLECAMY (1) Bardzo sympatyczne małżeństwo, współpraca z nimi to czysta przejemność, a... D i Ł Odradzam (3) kreują się na świetna firmę, dobre położenie blisko starówki gdzie mieści się... P. Instalacja DVB-T (1) Miałem przyjemność odwiedzić sklep Antena, podczas mojej wizyty zostałem na... Marzena Król iwona - opinia (1) Nic ując nic dodać poprostu rewelacja.Bedę polecała innym!!!!!!!!!!!!!!! iwona PROFESJONALNIE I W PRZEMIŁEJ ATMOSFERZE (2) Serdecznie polecam!!! Trafiłam do Vitavet w sobotę z moim psiakiem i wyszłam... Basia po prostu rewelacja (1) moje dziecko chodzi do tego przedszkola od miesiąca, ale już po tygodniu... Beata HP Video Foto Studio - Wideofilmowanie oraz Fotografowanie (1) Po długich poszukiwaniach obsługi Video naszej uroczystości weselnej oraz... Magda & Marcin SZYBKO SPRAWNIE SKUTECZNIE (1) POLECAM WSZYSTKIM, PROFESJONALNIE I SKUTECZNIE POZBYLIŚMY SIĘ PROBLEMU (OSY W... Kasia GRATISOWA OPERACJA PLASTYCZNA (1) Obsługa jest miła, natomiast kreatywność przerasta wszelkie oczekiwania! Po... Wojtek Zdjęcia z pomysłem! :) (1) Wybraliśmy Krzysztofa ze względu na nietuzinkowe ujęcia i nie zawiedliśmy... Asia PROFESJONALIŚCI (1) Do upamiętnienia naszego dnia wybraliśmy jedną kamerę razem z dodatkami +... Agnieszka i Piotr Polecam, (1) dywan uprany bardzo solidnie, świeży i czysty, wygląda jak nowy. Pracownicy,... Karolina Pięknie:) (1) śliczne zdjęcia, super atmosfera, świetna pamiątka i miłe wspomnienia ze... martu_pl Obsługa... (1) Widzę, że nie tylko ja dostrzegam bardzo słabą postawę obsługi. Przede... M pranie dywanów (2) jestem bardzo zadowolona nigdy w życiu mi tak nie wykonał usługi tak dobrze k.w. zulicy liszta