Profesjonalizm w kazdym calu! (1) Usługa prania dywanów - wykonana bardzo solidnie i dokładnie. Czyszczenie aż... Beata Uwaga na tego Pana (1) Pan przemiły w kontakcie telefonicznym, proszę nie dać się zwieść. Jego... Sylwia Nitkowska rzetelna firma (2) Coś co mój mąż chciał wyrzucic ja uratowałam, dywan zanieczyszczony Pan który... JOANNA
PODMIENIONO MI EKSPRES SAECO (1) PODMIENIONO MI EKSPRES !!!!!!! DWA MIESIĄCE TEMU ODDAŁAM EKSPRES SAECO DO... BOZENA Super (1) Szybko tanio i fachowo tymi trzema słowami można opisać to miejsce. Korzystam... Stefan Szczerze odradzam (1) Obsługa- jedna wielka tragedia- wiecznie sfochana, ma ważniejsze rzeczy od... Asia omijać z daleka!!! (1) zleciłam zwykłe podklejenie podeszwy, po pięciu dniach dostałam buty... z gdańska Termin realizacji (2) Polecam!!! Zakupiłam kpl. wypoczynkowy dn. 15-02-2010r. - który został... Dorota K. Pełen profesjonalizm (1) Z czystym sumieniem wraz z żoną możemy polecić wideofilmowanie. Kamerzysta,... Monika & Piotr POLECAM (1) Salon "LILO"godny polecenia.Pani Ola to bardzo miła osoba,z wielkim sercem do... magda Jakość produktow BDB, ale obsluga FATALNA. (1) Z usług punktu D&K w C.H Manhattan w Gdańsku korzystam dosc często,... Krzysiek Dziękuję za uratowanie króliczka! (1) Dziekuję serdecznie w szczególności najlepszej Dr. Szczędzinie oraz dr.... Vena kamerzysta godny polecenia (1) Tyle pozytywnych opinii, ja też jedną dodam od siebie. Studioamor to nie... Marta kompletna beznadzieja (2) Witam nie polecam tego pseudo fachowca prawie by zepsuł moją pralkę wymienił... Katarzyna Musiał Jakość firmy ocenia się po obsłudze reklamacji (2) Lodówka przestała chłodzić. O 15:50 zadzwoniłem po serwis. Powiedzieli, że... Jakub Nie polecam! (1) Firma niesolidna, ludzie pracujacy byle jak i niekontrolowani przez szefa -... Jerzy NIE! NIE! NIE! (2) Zdecydowanie nie polecam i odradzam wizyty u dr POPŁAWSKIEGO. SKANDALICZNE... Kamila Polecam Euroserwis! (2) Pierwszy kontakt telefoniczny - zgłoszenie usterki - bardzo kompetentna pani... Michał K. rewelacja (1) miło, szybko, sprawnie i uczciwie, polecam i życzę sobie i innym tylko takich... szafran Polecam. (1) Szybko i uczciwie. R