Najlepszy szewc w Trójmiescie! (1) Pan Robert po prostu naprawia wszystko! Jest fachowcem od wielu lat i robi to... Monika NIE CZYŚĆ DYWANÓW W TEJ PRALNI!!!!!!!!!!!! (1) Właśnie chciałam odebrać dywan (ale tego nie zrobiłam) bo jestem w szoku,... NIEZADOWOLONY KLIENT Stała klientka - opinia (1) Rewelacja. Po każdym innym fryzjerze mój pies się bał. A teraz już nie. P.... Stała klientka
Brysiu (2) Pan doktor bardzo miły, delikatnie obchodzi się ze zwierzątkiem. Trudno na... Dobrawa K. Chcecie mieć cudowny film i przepiękne zdjęcia, wybierzcie tę firmę! (1) Serdecznie polecamy narzeczonym firmę "Magrys".Jesteśmy w pozytywnym szoku,... Ania i Patryk Opinia. (1) Korzystaliśmy z usług firmy hp (zarówno foto jak i wideo) na naszym weselu i... Angelika I Wojtek zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam, fotograf-pasjonat znający się na swojej pracy,... Kasia polecam! (1) Mam dwa Westy, które skorzystały z usług Czterech Łapek dwukrotnie. Wyglądają... Karolina Połom ODRADZAM WSPÓLPRACĘ Z DRASZBĄ (1) Wszystkim, którym chcą podjąć współpracę z nimi odradzam. Na zamówienie... Firma z Pomorza Po prostu fachowa opieka (1) Ta lecznica została mi polecona w związku z poważną chorobą mojego kota i nie... kotek Pirat :) Przepiękna sesja zdjęciowa moich córeczek!!! (1) Polecam z czystym sumieniem wspópracę z firmą 2 STYLE, pełen profesjonalizm,... Iza Szybko, tanio i miło! (1) Byłem wczoraj, zostałem bardzo miło i rzeczowo przyjęty, po krótkim wstępie,... Rafał K. Polecam (1) Bardzo się cieszę, że jest takie miejsce jak TuNiania. Widać, że miłe Panie... Marzena S. Polecam!!! (1) U Pani Magdy byłam poraz trzeci, z moją Lusi, która ma 6 lat. U poprzedniego... Ania gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Śliczne zdjęcia. Na pewno w przyszłości również... Magda Super (1) Polecam ten serwis pralka naprawiona błyskawicznie i niedrogo usterka... Daniel Fachowo i miło (1) Doskonały kontakt i obsługa dyga41 jestem zadowolona (2) Jestem zadowolona z usług firmy. Polecam. Anna POLECAM (1) Witam, ostatnio przypadkiem trafiłem do punkty gryfu na Hallera i sie miło... joker Solidna i rzetelna firma (1) Polecam wszystkim korzystanie z usług firmy "Adamex". Dywany wyglądają jak... Zadowolony klinet