Sprawdziłam i polecam (1) W pewnym momencie swojego życia stanęłam na rozdrożu i nie wiedziałam w którą... Beata Szczerze polecam! (1) Polecam, polecam, jestem bardzo zadowolona z usług, jest naprawdę niezwykły,... Janina Tragedia do potegi (1) oddałam na gwarancji lodowke hot pointa poniewaz ze zbiorniczka z tylu... sylwia
Bardzo polecam (2) Jak najbardziej polecam.................Pani Ola jest tak mila ze o dziwo moj... Natasza SUPER (1) SUPER!!!! polecam ten salon mój sznaucerek wyglada teraz swietnie :) Krzysztof Mimo słabej pogody i humorów córeczki... (1) ... otrzymaliśmy bardzo ładne ujęcia. Kilkadziesiąt udanych ujęć, ładnie... Jarek Polecam wszystkim (2) Bardzo dziękujem za szybkie naprawienia mojej starej praleczki.Usługa... Staś z Gdyni Prawdziwy Fachowiec.! (1) Gorąco Polecam. Szybka i miła pomoc, przystępna cena. Zadzwoniłem o 8.30... Msceij Popieram maxa (1) Niestety kręcenie filmu wyglądało jak pożal się boże naukę wideofilmowania.... Marcel Labuda Zdecydowanie nie polecam ! (1) Korzystaliśmy z usług tej firmy kilkakrotnie ,powinniśmy byc traktowani jak... Klient Sprzątanie biur , pielęgnacja zieleni miejskiej. (1) Z firmy iControl korzystaliśmy już dwukrotnie. Możemy śmiało polecić firmę... Aneta A. Stały lekarz naszego kota :) (1) Bardzo fajny zakład. Panie mają dużą wiedzę i dobry kontakt ze zwierzakami.... LM SUPER FACHOWIEC (1) PUNKTUALNY, KONKRETNY, RZECZOWY, TANI, POLECAM!!! MOJ PIEKARNIK JUZ DZIAŁA !!! Krzysiek Kowale Rzetelne biuro tłumaczeń, (1) Polecam zdecydowanie, profesjonalna obsługa, krótkie terminy, dobra cena Katarzyna Ania i Martyna - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w opiece nad naszym kotkiem. Zarówno Pani jak i Pan... Ania i Martyna pranie wykładziny (1) jestem super zadowolona już po raz kolejny skorzystałam z usługi i znowu... stasia z wrzeszcza Tanio i dobrze (1) Drukujemy w Trójwizji od ponad roku, w tej firmie zastałem profesjonalną... Robert M Expresowa naprawa zmywarki (4) Expresowo, profesjonalnie. miło i sympatycznie, ale przede wszystkim... Joanna Polecam dorabianie kluczy (1) Dorabiałam klucze dla dziecka do szkoły. Klucze które dorobiłam pasują do... Grażyna Niestety nie polecam (...) (1) a to dlatego, że pomimo iż część rzeczy jest w przystępnej cenie (te z... inż.