odradzam, ostrzegam (1) właścicielka salonu nie potrafi strzyc psa, mojego psa zeszpeciła, nawet nie... mira ogólna porażka!!!!! (4) znalazłam pieska,zawiozłam go do schroniska ,a obsługa pan właściciel i jakaś... dzidka Kilka słów o PROMYKU (3) Chciałbym napisać o PROMYKU coś co jest prawdą, bowiem większość opinii tu... Panic!
Bardzo zadowolona z hotelu (2) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z HOTELU W TYM SALONIE MOJ PIESEK BYL NAPRAWDE... ADELA REWELACJA!!! (1) Pełen profesjonalizm, bardzo szybko i sprawnie wyczyszczone dywany, tapicerka... Michał Wspaniała opieka (1) Tulaczek to bardzo przyjazne dzieciom miejsce - kameralne, dostosowane do... Zadowolony tata pranie dywanow shagi (1) super zadowolenie 100% !!! dywany jak nowe, jestem zadowolona. Dywany wyprane... anna Super pomoc (8) Spisali się na medal! Gdyby nie ta agencja nigdy nie udowodniłabym winy męża.... Katarzyna ważne wydarzenie w życiu cudnie uwiecznione:) (1) Byłam sceptycznie nastawiona na filmowanie slubu, ale teraz absolutnie tego... Lucyna polecam wszystkim (1) w dniu 28.08.2011,zepsuła mi się lodówka .zadzwoniłam do serwisu,w miarę... Edyta z Gdyni nie polecam (1) wydłużone i przekładane termniny realizacji , niska jakośc oferowanych produków fff polecam!!!! (1) świetna obsługa, duży wybór pieczątek, dobry kontakt ze sprzedającymi..... wm Czekam pod jego domem (1) Półtora tygodnia temu ten pan wziął ode mnie części od pralki mojej mówiąc,... Piotrek polecam www.studioamor.pl (3) ... a czemu by nie, poszliśmy z narzeczonym zobaczyć co mają do zaoferowania... Monika i Darek filmowanie studioamor (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego filmu, tak samo zresztą jak nasi goście... Monika Zostawiłam część do naprawy i od miesiąca brak kontaktu, nie mozna sie dodzwonic... (2) Część sprzętu na gwarancji została zostawiona miesiąc temu do sprowadzenia... Kasia NIE POLECAM! (1) Właścicielka hotelu zdecydowanie minęła się z powołaniem........nie powinna... Marta POLECAM PANIĄ HALINKĘ (1) Bardzo mi pomogła, podtrzymała na duchu, poradziła. Taka dobra duszyczka.Jej... Dorota serwisant zalecił kupno nowej pralki (1) Na umówioną godzinę nikt nie przyszedł . Po interwencji telefonicznej... kamyk negatywna opinia (1) Ostrzegam wszystkich.Zepsuła mi się zmywarka Smeg. Przyjechał serwisant i... zawiedziony klient