ewaibartek - opinia (1) W porównaniu z szeroką ofertą konkurencji, ta drukarnia wykonała co trzeba w... ewaibartek Dobry i profesjonalny serwis (1) Zdecydowanie polecam serwis. Usluga w cenie 130pln wykonana profesjonanie.... Zbyszek Dobry serwis (1) Polecam serwis. Szybka i fachowa obsluga. Marek
Haplo - opinia (2) Na pewno jest to solidna firma. Nagranie z naszego wesela cechuje wysoka... Haplo super! (1) Podejście i zaangażowanie operatora z HP podczas filmowania naszych... L.M.J Nie polecam (1) Zawiozłam kota na echo serca i po otzrymaniu leków(6 dni) co dziennie było... izolda Referencje (1) Rekomenduję firmę www.wirtualne-wycieczki.com jako sprawdzonego i... Pensjonat "REN" Godny polecenia (1) Zachęcam wszystkich do współpracy. Solidnie, szybko i w przystępnej cenie. LUK przem - opinia (2) kompetentna obsługa i wysoka jakość to dewiza tej firmy - tak w skrócie można... przem Polecam solidny serwiis! (1) Polecam wszystkim serwis Solidny. Naprawa mojej lodówki szybko i tanio. Cena... Patrycja polecam!!! (1) Na początku bardzo nieufnie podszedlem do uslug firmy...lecz szybko... Zadowolony Bardzo dobra wirtualna wycieczka (1) Firma wykonywała dla nas wirtualną wycieczkę (do obejrzenia pod adresem... Patryk K. ODRADZAM (1) Bardzo niesympatyczne, zwłaszcza pani w ciemnych włosach. Wszystko krytykują... xyz Profesjonalnie (1) Zleciłem firmie Trójwizja wykonanie pełnej identyfikacji mojej firmy, w skład... Marcin Waszkowski Lekarz z prawdziwego zdarzenia. (1) Jestem zachwycona! Pan doktor (byłam u tzw. Seniora :-)) wykazal sie wiedza... Justyna Kabza Porażka (2) NIGDY W ŻYCIU NIE KUPIĘ ŻADNEGO SPRZĘTU FIRMY AMICA!! Pralkę mam 3 miesiące... ola niesamowita kobieta (1) dwa lata temu mialam przyjemnosc poznac p.Emilie osobiscie do dzis jestem pod... marta profesonlaizm!! (2) Emilia przede wszystkim jest profesjonalistką. To, co mówi jest zgodne ze... Joanna sesja zdjęciowa w przedszkolu (1) Pod koniec maja w naszym przedszkolu odbyła się sesja zdjęciowa, właśnie... Centrum Zabawy i Edukacji Żyrafa Współpraca z Trójwizją to przyjemność (1) Trójwizja od początku prowadzi naszą stronę www.zakochajsiewgdyni.pl.... Witold Czajkowski