Jacek od Saby - opinia (2) Chodzę ze swoim psem do tej lecznicy "od momentu otwarcia drzwi" i... Jacek od Saby Zdjęcia wnętrz apartamentów (1) Szczerze polecam, zdjęcia rewelacyjne – zarówno z sesji dziennej jak i... Piotr Na litość Boską (6) Strach mnie bierze, na myśl, że tyle ludzi powierzyło udokumentowanie swojego... Tomasz
Rewelacja (1) Bardzo miła obsługa. Spodnie połatane elegancko, nie widać śladu po... Sławek 100 % kompetencji, uczciwości, dobroci. (1) Polecam w 100% korzystam z tej lecznicy od 1997r. i z każdym rokiem jestem... Gabriela polecam (1) Goraco polecam zkaupy w firmie Feniks, profesjonalna obsluga, dokladna... Monika Polecam! (1) Z początku byłem sceptycznie nastawiony, bo jaki poziom może reprezentować... Beagle nie posyłajcie tam dzieci (1) Zajęć dodatkowych nie ma o co się nie zapytać to nie ma Ania nie posyłajcie tam dzieci (1) Nuda ciągle to samo, te same zajęcia wszystko w kółko się powtarza, personel... Ania ZDECYDOWANIE NIE POLECAM USŁUG KRAWIECKICH (1) w lutym oddałam 2 płaszcze do cerowania artystycznego i czyszczenia. Jakość... Iwona Ewelina K - opinia (1) Firma bardzo solidna. Przykładają się do powierzonego zadania. Szybka... Ewelina K Świetni Fachowcy (1) Nie Są Najtańsi Ale robią Rzeczy Których nikt nie robi Ja Miałem do naprawy... Milki Błyskawiczni (2) Miałam problem z mężem, panowie pomogli mi w niecałą dobę. Cena naprawdę... wolna Naprawdę WARTO! (2) ;) Mogę tylko powiedzieć, że byłam u Pana Jarka jakiś miesiąc temu. I już... bu-u Pomocy ;) (1) mógłby ktoś napisac tutaj, gdzie ta pani przyjmuje oraz cennik jej usług?... Sylwia wspaniała współpraca (1) Sesja zdjęciowa przebiegła szybko, sprawnie i w spaniałej atmosferze. Polecam... modelka Szybko, sprawnie i umiarkowanie tanio. (1) Troszkę wysoka cena jak na 5 minut roboty, ale za to pan przyjechał po... Michał REWELACYJNY PUNKT (1) Wszedłem w panel opinii przy okazji szukania numeru telefonu tej firmy,od... Władysław Więckiewicz (Alfa Trai Polecam (1) Ceny przystępne, a uprzejmość i cierpliwość pana prowadzącego zakład sprawia,... max nie widzę nadziei dla Ogrodu Nadziei (2) Zakwaterowanie beznadziejne,gorsze warunki niż w szkole... kasior