POLECAM!!! (1) Ekspresowa naprawa zegarka, wymiana baterii oraz bransolety w bardzo... Cezary Dnuta Sz - opinia (1) dywan dobrze doprany, co ważne nie był przemoczony jak bywało wcześniej, miła... Dnuta Sz PEŁEN PROFESJONALIZM! (1) Nie wyobrazam sobie innej firmy do czyszczenia tapicerki moich kanap i... klienkta z oliwy
żywej duszy (9) Dziś postanowiłem wspomóc schronisko i zakupiłem kilkanaście worków karmy... Michał polecam (5) Tak czytam te komentarze i zastanawiam sie dlaczego ludzie tak szybko skacza... Dominika Pełem profesjonalizm (1) Polecam wszystkim, gitara sprawnie i szybko ustawiona (menzura, krzywizna... Mateusz (Yamaha Pacifica) Polecam! (1) Bardzo dobre podejście p.Magdy do pieska, nie jest zestresowany, wygląda... D.Ch. Uciążliwych sublokatorów oddajmy w ręce fachowca (1) Kiedy po raz pierwszy zobaczyłam w kuchni karalucha sterroryzowałam cały dom... Monika Rewelacyjna rzetelna firma (1) Szeroki zakres usług i wysoka jakość za przystępną cenę. Ludzie godni zaufania. Pani Piotrowska Gorąco polecamy!!! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Kają. Jej talent, nieszablonowe... Kamila i Marcin Test szcelności. (1) Jedyny profesjonalny serwis zegarków w trójmieście. Gdzie ja nie byłem aby... Marek. K. polecam (1) Cudowna! Masa pomyslow, strasznie kreatywna, sympatyczna i uzdolniona.... Magda Tlumaczyłem dzis dokumenty od samochodu i powiem ze bylem mile zaskoczony szybko, sprawnie i najwazniejsze w przystepnej cenie (1) Tlumaczyłem dzis dokumenty od samochodu i powiem ze bylem mile zaskoczony... Piotr Polecam! (1) W serwisie zleciłem czyszczenie zapylonej matrycy w kompakcie Canona i... Szymon Najlepszy (1) U Pana Tomka leczę moje zwierzaki od zawsze, pamiętam jak jeszcze przyjmował... Zwierzomaniaczka bardzo polecam (1) Pan doktor jest bardzo kompetentny i profesjonalny. Operację wycięcia 2 listw... Agnieszka Tanio, miło i fachowo (1) Zdecydowanie polecam, zawsze korzystam z usług tej firmy. Dobre wyposażenie,... Maria Wszystko naj (2) Polecam wszystkim. Fachowiec i zawodowiec w tym co robi. Atmosfera domowa. aleksander Bazyl pisze (1) Jak mam dola...jak czuje sie niespecjalnie biegne do Łapy wykapac sie i... Bazyl owczarek niemiecki dlugow SUPER!!! (1) Polecam Jagodę jeśli masz ochotę uwiecznić w profesjonalny sposób ważne dla... I.J.