super! (1) fachowo, uprzejmie i z troską wykonana usługa. Serwisant przemiły - udzielił... MOnika - Wrzeszcz Potrzebowałem dobrego nietypowego zdjęcia do CV - nie zawiodłem się :))))) (1) Potrzebowałem "biznesowego" zdjęcia do nowego cv oraz mojej strony www.... Adam fajnie panie, fajne podejście do zwierzaków (1) nachodziliśmy się do nich z Rebelią, i ani my, ani kot nie może narzekać. Nic... Michał
Pełen profesjonalizm. (1) Nasz Ślub, oraz Weselicho odbyło się 5 marca 2011. Ślub odbył się w Jastarni,... Bartłomiej Dettlaff URODZINKI REWELACJA (1) w marcu wyprawilam swojej corce urodzinki w kangurku juz po nowym wystroju i... MARTA Chirurgia!!! (1) Dr. Zalewski - znakomity chirurg - pewna ręka i ogromna wiedza! Cała Załoga-... Witek- częsty "pacjent" OGRÓD OK (1) Ogród uporządkowany po zimie ,liście i patyki pograbione ,wszystko bardzo... andrzej k. Wysoka jakość (1) Polecam realizują kompletne usługi ochrony dla mnie monitoring domu, działki... Klient Gdańsk czekamyyyyy... (1) W skrócie: 5 tygodnie temu zadzwoniłam i się spytałam, czy sa wstanie... Suszarka Jestem zadowolona (1) Polecam klinikę. Zawsze mój pies mogl liczyć na pomoc i uratowano mu zycie.... Malia Zadowolony (1) Jestem mile zaskoczony profesionalizmem jaki posiadają pracownicy owej firmy.... Krzyś Przedmówcy sie mylą (1) Jestem prawie codziennie w Grafik Centrum i nie moge nic złego powiedzieć na... Marcin Super! (1) Fajne rzeczy, fajne ceny i fajna obsługa :) Podoba mi się Agata ekspresy do kawy różnych marek (1) Serwis kompententny, obsługa rzeczowa i szybka. Bez zastrzeżeń. Tomashi Nie polecam ! (4) Byłam u niego kilka razy i za każdym razem źle zdiagnozował chorobę psa. Na... xxx Polecam.Dobry fachowiec (1) Polecam Pana Zbyszka.Doskonały fachowiec,zna się na swojej robocie a w... Julek Beznadzieja (2) Beznadziejna obsługa nie dość że na zamówiony sprzęt czekałem o dwa tygodnie... rozgoryczony klient zdecydowanie polecam (1) profesjonalne doradztwo, krótki czas oczekiwania, przystępne ceny i bardzo... Akademos Fitness Klub Mimo złych opisów polecam! (1) Niestety zepsuł mi się ekspres do kawy, sięgnęłam do internetu aby zapoznać... Ola Polecam (1) Miła sympatyczna atmosfera, Panie bardzo przyjemn i rzetelne. Jakość... Krzysztof