Ideal fachowca (1) Szybko, solidnie, tanio. Wrocil mi wiare w fachowcow. Goraco polecam !!! marek orunia Podziękowanie (1) Podpisuję się ośmioma łapami moich kotów, a szczególnie Lindka pod wszystkimi... mpmalgorzata63@gmail.com OSZUSTWO!!! (5) Skorzystałam, jednak to jedno wielke oszustwo. Biorą pieniądze, a potem nawet... Asia
vestigator (1) Bardo dobra firma, właścicielka miłą i uśmiechnięta. zebrany materiał przez... Barbara podziekowanie (1) super wykonana robota sprawnie szybko detektywi dysponowali odpowiednim... kara Opinia. (1) Schronisko ładne i zadbane. Zwierzęta mają sprzątnięte i mają dobre warunki.... Agnieszka Zadowoleni ze sprzątania (1) Firma "MAGMAR"którą zatrudniamy do sprzątania naszej Wspólnoty Mieszkaniowej... Jan Domaradzki ~UWAGA! NIE ODDAJĄ UBRAŃ! (1) DAŁAM UBRANIE PRAWIE MIESIĄC TEMU, MIELI PO TYGODNIU ODDAĆ! MMMM Polecam (1) Punktualny, rzeczowy, konkretny FACHOWIEC, do tego miły człowiek. W PAZUR (1) MEGA MEGA MEGA LEKARZ POLECAM !!!NIE DOŚĆ ŻĘ TANIUTKI TO DO TEGO SZYBKI JAK... WŁAŚCICIELKA PIT BULLA z czystym sumieniem polecam! (1) ... i trochę dziwię się, że tak mało opinii jest. Przetestowałem kilka labów... gk Pełen profesjonalizm (1) Pelen profesjonalizm ,wszystko na najwyższym poziomie firma zadbała o... Mariola POLECAM!!! (1) Potwierdzam poniższe opinie!! Panowie bardzo rzetelnie podeszli do mojego... Tadeusz z Koscierzyny Jubiler (1) Sklep ,towar i te dziweczyny sa Piekne. xxl rewela (1) Polecam- profesjonalisci ! pomogli nam wiele razy i na pewno są dobrzy w tym... BIBI Rewelacja! (1) Panowie pomocni, zawsze mili, przede wszystkim znają sie na zwierzątkach :)... Pańcia Killera i Gacka Andrzej z gdanska (1) Zepsuła mi się pralka bosch.Przyjechało dwuch panów.Jeszcze nie wjedziałem ze... Andrzej POLECAM (2) tania i szybka drukarnia, bardzo tanio drukują plakaty B1 Stanisław w odpowiedzi do użytkownika "Paula" (2) Droga "Paulo" bądz uprzejma zwrócić uwage na fakt, że przeszklenia oraz ciągi... Welur sp. z o.o. Zdecydowanie nie polecam (1) Zamowilem usluge naprawy lodowki. Pani powiedziala, ze fachowiec przyjedzie... mieszkaniec Zaspy