Omijać dużym łukiem (1) Szczerze odradzam korzystanie z usług. Osoba jest niepoważna i... Grzegorz WM recovery - nie polecam (1) Firma ta wykazała się totalnym brakiem profesjonalizmu. Zaczynają od tego, że... Sylwia Szybko i na temat! (1) Zdecydowani najlepsi lekarze w Trójmieście. Łukasz
jak naprawiac pralke to tylko tutaj!! (1) Znalazłam namiary na firme HUTNIK właśnie przez trójmiasto.pl, poczytałam... praczka Dobrej jakości zdjęcia 10x15 (1) W Dimlabie wywołuję zdjęcia 10x15 od kilku lat. Nie są to duże ilości, więc... LukLed Nie polecam nikomu! (1) Kompletna amatorszczyzna. Zgłosiłem naprawę TV 100hz do serwisu p.... Korczaka/ Gdynia Zdecydowanie polecam (1) Fotograf bardzo zaangażowany w swoją pracę, kreatywny i wesoły.Zdjęcia... justzab13 zadowolona i wzmocniona! (1) Nigdy wcześniej nie byłam u wróżki, między innymi z powodu obaw, że usłyszę... Karolina POLECAM z całego serca (1) Chodzę do nich i z psem i z kotem. Powiem krótko: Chciałabym,żeby mój lekarz... psia i kocia mama Polecam (1) Oddałam kotkę do sterylizacji. Szybko, sprawnie. Kotka doszła do siebie juz... Rol_ciA SOLIDNA FIRMA (1) Polecam usługi a szczególnie szkolenia-kursy na licencję pracownika ochrony... Zwierzak litery ze styroduru (1) litery fajnie wykonane, termin 3 dni, ok Rafal Polecam firmę (1) Sprawnie szybko i dobre ceny POLECAM PolRom POLECAM (1) POLECAM :) jestem BARDZO ZADOWOLONA Jestem bardzo zadowolona - 2 Panie bardzo... Natalia od różowej sukienki godny polecenia (1) Szybko zlokalizowana i usunięta na miejscu usterka za przystępną cenę.... Julita Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z sympatycznej obsługi jak i cen w... Ania Wróżka warta polecenia (1) Miły kontakt i rozmowa, potwierdzam, że część z przewidywań już zaczyna się... Dorota UWAGA NA STERYDY! (1) Zle postawiona diagnoza, ogromna dawka sterydow omalo nie doprowadzila mojego... Gdańszczanka BARDZO WYSOKA SKUTECZNOŚĆ I EMPATIA. (2) OBSERWACJA PROWADZONA PRZEZ PANIĄ DETEKTYW TYLKO W JEDNĄ NOC... KRIS jest ok (1) to fakt może nie są tani ale profeska, działają i tak ma być. Uważam że jak... Marcin s