Wszystko gra i się drukuje (1) Polecam współpracę z firmą promotiv, dostałem kilka propozycji realizacji dla... Piotr godne polecenia (1) Firmę reprezentuje przesympatyczne małżeństwo.Podczas nagrywania nie czuje... Sylwia Stefańska polecam - zdjecia rewelacja ! (1) jesteśmy zachwyceni !! zdjęcia wyszły super !! pomysły młodego fotografa... Karol
NIEUCZCIWI (3) NA WYKONANĄ USŁUGĘ NIE WYSTAWILI RACHUNKU,LODUWKA SIĘ ZEPSUŁA NA DRUGI DZIĘŃ.... MARIOLA KOZŁOWSKA Polecam:) (1) Polecam współpracę w zakresie wideofilmowania z formą MK VIDEOFOTO: - pracują... kinia Polecam (1) Pani Sylwia wspaniale opiekuje sie zwierzętami. Nasz Toffi (shih tzu) był pod... Ela JAK NAJBARDZIEJ POLECAM ! ! ! (1) Polecamy usługi MK Videofoto. Praca z nimi to była dla nas sama przyjemność,... Karolina Wesele (1) Witam wszystkich którzy chcą skorzystać z tej firmy. Jeśli chodzi o prace nad... Grzegorz, Michalina Super! (1) Pan kamerzysta otwarty na wszelkiego rodzaju sugestie. Film wyszedł świetnie.... Ola i Leszek Profesjonalnie (1) Fachowa obsługa znają się na rzeczy. Na ekspozycji towar dla każdego kto... Artur Solidna firma. (1) Korzystam z usług firmy Clarus od kilku miesięcy, jestem bardzo zadowolony.... Laboratorium. Profesionalnie (1) Super, Lepiej nie mogliśmy sobie tego wymarzyć, Filmowanie i Fotografowanie,... Tomek i Monika Kocur Stefan (1) Zacznę od początku kocur jak to kocur musi uganiać się za kotkami ale nasz... Michał i Basia Z CZYSTYM SUMIENIEM` (1) POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LG Polecam w 100% Bardzo dobra współpraca a zdjęcia jeszcze lepsze! (1) Błażej był fotografem na naszym ślubie. Od pierwszego spotkania wiedzieliśmy,... Ania i Bartek Jacek Gdynia - opinia (1) Serwisanci przyjechali do mojej lodówki. Jestem zadowolony, bo na razie nic... Jacek Gdynia Miłe usposobienie czy naprawiony sprzęt? (1) Zepsuła mi się lodówka i zadzwoniłem do serwisu. Przyjechali po dwóch... Jacek Gdynia profesjonalnie (1) Oddałam do pracowni kurtkę puchową, w której trzeba było zmienić zepsuty... teracotta super! (1) Polecam usługi foto na Kościuszki :) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Marianna Natalia - opinia (1) Perfekcja w 100% Prawdziwy profesjonalista, Mistrz w swoim fachu. Natalia