Fotosopot (2) Byłem i jestem pod wielkim wrażeniem. Pan miły, pomocny dający wskazówki.... Zadowolony Ewa Romasz - opinia (1) Bardzo polecam. Nasz Bakcyl odwiedzał salon kilkakrotnie i zawsze wychodził z... Ewa Romasz Polecam (1) Firma rzetelna, terminowa i dokładna z obsługą na poziomie, a przy tym nie... Progamer
Bardzo polecam (1) Sukienka uszyta w Pracowni A&B jest naprawdę prześliczna a wykonanie i termin... monika paweł - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z terminu realizacji- super expres i bardzo ładnie... paweł super jakość (1) Polecam serdecznie . Terminowość i jakość usług na wysokim poziomie. Można... JaPi Polecam Wszystkim !!! (1) Jestem pod wrażeniem tej Wspaniałej Kobiety.Z całą pewnością zna się na tym... agnieszka Wideofilmowanie (1) Dziękujemy za wspłópracę z nami.Szczególnie dzięki Panu Hubertowi i jego... Magda i Daniel Na plus... (1) Usługa wykonana bez zastrzeżen. Punktualnie, sprawnie, z bardzo dobrym efektem. rybak Polecam ZDECYDOWANIE (1) Korzystałem z usług różnych zakładów fotograficznych, jednak studio Pana... Skutermania Sopot naprawde fajnie! (1) bardzo mi sie tam podobalo! przyszedlem, zaladowalem 2 pralki, poczekalem... gosc z duza torba:) POLECAM!!!! (1) Super podejscie do psa. Moj Leo byl wyjatkowo spokojny. Naprawde polecam:) Pancio Lea Chamskie i aroganckie traktowanie klienta (4) Witam, Dnia 28.12.2010 zamowilem serwis do pralki w tej firmie. Dostalem... MarcinK Marta - opinia (1) bardzo mila, usmiechnieta i profesjonalna obsluga Marta mar13ek - opinia (1) korzystałem z usług dawno, stan zagrozenia życia, pies przeżył operację, ale... mar13ek Polecam, solidny fachowiec. (1) Wymiana fleków i zelówek w niskiej cenie. Usługa wysokiej jakości i krótki... Wojtek Sylwi - opinia (1) Byłam 4razy ze swoim Niunkiem , pani bardzo miła i ładnie strzyże i piesek... Sylwi Profesjonalna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnie wykonanej usługi. Rewelacyjny... Sylwia i Adam Całkowita ignorancja klienta (1) Dziś wezwałam rano ok. godz. 8 serwis. Miał ktoś przyjechać po godz. 15. Po... Agnieszka Szczęście mojego dziecka jest dla mnie najważniejsze... (1) a tam jest ono szczęśliwe;) co widzę każdego dnia kiedy przyprowadzam je i... Ania