drożyzna (2) Panowie zjawili się bardzo szybko i w 5 minut naprawili pralkę- wymienili... klientka Naprawa zmywarki w Rumi. (1) Szybko. sprawnie, uprzejmie i bez "nabijania" ceny. Firma godna polecenia. Marek z Rumi Polecam! (1) To czego poszukiwałem, znalazłem w tym miejscu. Fototopety naprawdę mają... Michał
Jestem zadowolona z ich oferty (1) pracuje w cukierni, kupiliśmy sobie sorter do bilonu aby szybciej rozliczać... Kasia z cukierni w Gdyni Czad kobieta! (1) Bardzo serdecznie polecam Anie! Jest świetną, energiczną, otwarta i bardzo... Justyna M. Fatalna jakość! (1) Zamówiłam kalendarze ze zdjęciami i co z tego, że stosunkowo tanie, szybko... Karolina Serwis OK. Polecam Wszystkim (1) Nie rozumiem negatywnych opinii pojawiających się na tej stronie. Już kilka... kina z gdańska Polecam! (1) Solidnie, szybko, pięknie i sympatycznie. Naprawdę najlepszy fotograf w Sopocie. Iza Profesjonalnie i szybko. (1) Miałam kontakt z serwisem przedsiębiorstwa Franet Sp. z o. o., wszystko... Ania wszystko ok (1) szybka dostawa, świetna liczarka do banknotów, dobra cena, super dobry... logitec Świetna usługa! (1) Zamówiliśmy usługę sprzątania w domu jednorodzinnym. Sprzątanie było... Adam Weterynarz (1) jest nie tylko dobrym lekarzem, ale tez bardzo dobrym czlowiekiem. fortuna jestem raczej na TAK (1) Pierwsze wrażenie nie jest może szczególnie korzystne dla zakładu ale muszę... Alina Jestem zadowolona (1) Do studia mody Avanti, jako ktoregos z kolei, przyszlam poszukujac sukienki... Angelika J klijentzgdanska - opinia (1) Miałem problem z pralką!Zadzwoniłem wpadli jeszcze tego samego... klijentzgdanska Nie polecam (1) Właściciel od początku udzielał pokrętnych odpowiedzi w kwestii terminu i... Michał ...Dobry wybór... (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z efetów pracy firmy HP video foto studio.... Alicja i Marcin Kwoczko Pyszne jedzenie gdynia (1) świetny sklep na wielkopolskiej w Gdyni. Fajny wystrój i dobre jedzenie.... Karol kontakt mailowy? (1) Witam, czy istnieje możliwość skontaktowania się mailowo z p. Weroniką?... Kasia Bardzo dobra lecznica (1) Polecam wszystkim Mili i kompetentni lekarze, ceny bardzo przystępne... Klient