Agnieszka - opinia (2) Ślub dopiero za rok, ale już szukam sukni. Odwiedziłam kilka salonów i... Agnieszka Zdecydowanie nie polecam !!! (1) Trafiłam do przychodni z moim 5-letnim buldożkiem, miał paraliż tylnych... aniolek003 Znalazłem wreszcie to, czego szukałem... (1) Usługa cięcia wodą nie jest u nas zbyt popularna. Wcześniej musiałem wysyłać... Tomek Z.
Masakra (2) Zadzwoniłem w sprawie lodówki w której średnia temperatura to 11 st a ten... klient21 super super super (1) moja westka byla b nieufna w stosunku do fryzjerow ale jak wpadla do doggy to... jadzia jestem bardzo zadowolona (1) bardzo sie wahalam oddajac mojego sznaucerka do ho hotelu ale u pani Ani czul... barbara Sofa jak nowa! (1) Długo zastanawiałam się nad usługą czyszczenia tapicerki, ze wzg na to iz... Karolina z Gdańska Szybko -Sprawnie (1) Firma profesjonalnie podchodzi do przyjętych zleceń, przyjazd w umówionym... A.H. moja opinia (1) Moi poprzednicy mają 100% racji . Mistrz w każdym calu !!! Miły , sympatyczny... Ryszard Bardzo polecam, odśnieżanie skuteczne i terminowe (1) Firma godna zaufania, odśnieżają na naszym osiedlu na wezwanie do 7.00 rano... Adam Nowicki ...!!! (1) Kurtka wyczyszczona, ale napewno nie w 100%. W rzepach od wyczyszczonej... Kowalski Polecam firmę (2) Bardzo profesjonalna obsługa połączona z jakością usług. Robert Pełen profesjonalizm (1) Nasz ślub jak zapewne wszystkie inne był ceremonią pełną emocji, pod wpływem... Patrycja i Rafał POLECAMY...ale (1) ..ale generalnie sam Pan H. BARDZO mało kreatywny i nie ma pomysłu na fajne... Anna Najlepszy fotograf w SOPOCIE!!! (1) Polecam tego Pana, jest świetny! Zabawny, sympatyczny, ale przede wszystkim... Maciej Wspaniałe miejsce (1) Wspaniałe przedszkole z cudowną kadrą i kameralną atmosferą pozwalającą... Ewa naprawa lodowki (1) witam. dziekuje za fachowe podejscie pracownikow do naprawy. wszystko odbylo... romek pełen profesjonalizm (1) Korzystaliśmy z wideofilmowania w wykonaniu pana Huberta na naszym ślubie i... Kamila Bardzo profesjonalnie (1) Korzystałam z usług firmy Eldom, bo zepsuła mi się pralka. Najpierw wizyta... Katarzyna Szybko, sprawnie i dokładnie (1) Z firmy klaruś korzystam już po raz trzeci i jestem zadowolony. Zawsze kiedy... Aleksander