Gorąco polecam (1) Chociaż mój piesek bywa nieznośny Pani fryzjerka zawsze sobie z nim dobrze... Sarunia Super (1) Takie miejsce bylo potrzebne w trojmiescie Neptun Ania - opinia (1) Bardzo polecam ten gabinet weterynaryjny Bardzo miła obsługa, jasne... Ania
PLENER - CZERWIEC 2010 (1) W CZERWCU SKORZYSTAŁEM Z USŁUG FOTOGRAFA PRZY REALIZACJI ZDJĘĆ W PLENERZE.... Paweł Michalski dobry fotograf (1) Bardzo polecam ten niepozorny zakład. Fotograf potrafi umiejętnie ustawić do... kijek godni polecenia (1) korzystalismy z usług tej firmy jako osoby prywatne, mieliśmy do wyprania... gosiawa Gorąco Polecamy !!! (1) Przychodzimy z naszym Psiakiem do salonu Pani Izabeli od paru lat, na zmianę... Mirosława i Eugeniusz Rudnik Wspaniały lekarz (1) Byłam w gabinecie kilka razy z moim kotem, który uwielbia Pana Doktora. Mimo... Właścicielka Kizi Fotografowanie i wideofilmowanie ! (1) Chcialabym wszystkim polecic firme pana Huberta i Hani Podlaskich :) Mieliśmy... Sowy NIEKOŃCZĄCA SIĘ ZABAWA!! (3) Pierwszy raz byłem na sali na urodzinach naprawde było super ,personel cały... Grzegorz prawdziwie profesjonalny salon dla pieskow (1) dlugo szukalam w trojmiescie dobrego psiego fryzjera,ktory faktycznie wie jak... wiolcia Drogie leczenie bez efektow rezultat koncowy skierowanie do innej lecznicy!! (1) lecze w tej lecznicy 4 swoje rottweilery,za kazdym razem kupa kasy wydana i... Paweł serwis szybszy niż pogotowie ratunkowe (1) Serwis przyjechał szybciej do naszych pralek niż pogotowie ratunkowe. Fachowa... Gdynianin Tom - opinia (1) Super profesjonalnie i niedrogo. Polecam wszystkim. Tom na 6 (1) Polecam wszystkim "kaszmir". Olbrzymia wiedza na tematy krawieckie. Odrazu... Stała klienta :) Profesjonalizm (1) naprawdę salon gody polecenia w 100%:-) BYŁAM PIERWSZY RAZ I BĘDĘ JESZCZE NA... ania Kawa, obsługa i... piękna maszyna (1) Kawa jest świetna, obsługa profesjonalna. Kawa wypalana jest na miejscu, a... karolina Polecamy! (1) Wojtek był naszym fotografem na ślubie i jesteśmy bardzo zadowoleni! Zdjęcia... Aga i Bartek usługa super (1) korzystałam kilkakrotnie z usługi ochrona imprezy integracyjnej było to 6... Małgorzata Markowska Nigdy więcej w tym gabinecie (3) Wet ,,kobieta'' nieudolnie zaaplikowała mojemu kotkowi krople przeciwko... petarda