Profesjonalista (1) Zamówiłem na ślub i wesele dwie sesje. Jedną za grubą kasę, drugą u Marcina -... Michał U. zła diagnoza (2) Doktor S. nie połaczyła klasycznych objawów zapalenia ucha środkowego. Kot... KZKS SUPER weterynarz! (1) Pan Tomek jest prawdziwym fachowcem, czuły dla zwierząt, bardzo miły dla... Iza
Konkretnie,skutecznie (1) Korzystam z rad pani weroniki od dluzszego czasu.Do tej pory wszystko spelnia... Ala piękna pamiątka (1) Zdecydowaliśmy się na zdjęcia plenerowe i padło że wykona je D.Gruzewski.... Kamila i Tomek Ania i Grzegorz - opinia (1) Marcin był naszym fotografem na ślubie i weselu. My byliśmy bardzo... Ania i Grzegorz JEDYNE PROFESJONALNE CENTRUM W GDAńSKU (1) Drukowałem moją pracę magisterską w dwóch tanich budkach kserograficznych... Arkadiusz Chlebowski Zaczęłam nowe życie... (1) Korzystam z usług Weroniki,dzięki Jej sugestii i prognozom zakończyłam pewien... Halina Genialna drukarnia (1) Żadko w dzisiejszych czasach spotyka się takich profesjonalistów jak właśnie... I.B. Wspaniała i profesjonalna obsługa, niepowtarzalna oferta przy tak niskich cenach. (1) Gorąco Polecam. Szybko, tanio i profesjonalnie! zadowolona klientka Fantastyczny fachowiec (1) Prawdziwy profesjonalizm, niekrępująca atmosfera pdoczas sesji i cena... Janka Polecam (1) Nietuzinkowe podejście do fotografii zadecydowało, iż to właśnie z Pana... Kuba POLECAM! NAJLEPSZA LECZNICA W TRÓJMIEŚCIE (1) Korzystałam z różnych lecznic ale jestem bardzo zadowolona że właśnie... Kasia polecam (1) Z całego serca polecam- wyszłam podniesiona na duchu i zycze sobie, zeby sie... Joanna profesjonalizm (1) Polecam wszystkim ktorzy chca zostawic pieska , mozna naprawde byc spokojnym,... Ania mijesce przyjazne dzieciom (1) Serdeczna atmosfera, urozmaicone zajęcia i uśmiechnięte dzieci...czegóż... ania Naprawdę wyjątkowe zdjęcia!!! (1) Braliśmy ślub w grudniu w Ratuszu Staromiejskim. Wydawało nam się, że zdjęcia... Paulina i Mariusz POLECAM !!!! (1) szczerze polecam klub Wieloryb!!! przemiła atmosfera, Panie przygotowane do... kasik2006 pstru - opinia (1) Godny polecenia klubik, fajnie urządzony z dużą ilością różnych zabawek.... pstru przerażona - opinia (1) Dzisiaj byłam złożyć reklamację w biurze obsługi klienta w Gdańsku poprostu... przerażona