Paulo to nie prawda (1) często bywam na ST i nigdy nie dostrzegłem żadnych nie docagniec jezeli... Demon Super hotel dla kotów! (1) Pierwszy raz zdecydowaliśmy się na czas urlopu umieścić nasze koty w hotelu.... MiJ Świetny lekarz (1) Doktor leczył i w dalszym ciągu leczy mojego kota - Klakiera, który często... Paulina
super (1) tłumaczenie na czas, bardzo życzliwa Pani, przystepna cena. Polecam!! Magda Więcław Fantastyczna para (1) Robią extra zdjecia . Na sesji ślubnej miła atmosfera. Jestem im bardzo... Michał gorąco polecam (1) Bardzo sympatyczna Pani, ze świetnym kontaktem z naszymi pupilami; dokladnie... mqq polecam (1) moj synek uczeszcza tam od paru miesiecy, jest zadowolony i usmiechniety,... Asia Pelen profesjonalizm (1) Naprawa pralki przebiegła bardzo sprawnie, szybka diagnoza, sprawdzenie... Chris Extra! (1) Wyprali mi tapicerke w aucie! Teraz wyglada jak nowe! Cena mega niska w... Kristoferson to jakaś kpina.... (1) Mimo, że oferta bogata, każdy znajdzie to czego szuka, stanowczo NIE POLECAM.... Majkamam polecam!!! (1) Moja niunia była tam kilka razy na kilka godzin. Mam jeszcze maleństwo i... majka AGNIESZKA - opinia (1) KUPILAM SOBIE ROK TEMU SZNAUCERKE ;) SZYKALAM JAKIEGOS FRYZJERA DLA NIEJ OD... AGNIESZKA Vendita online di prodotti tipici, Vendita vino online, Regali aziendali, Vendita Caviale (1) Vendita online di prodotti tipici Tartufo, caviale, vino online nel sito... Obliptinind Polecam (2) Profesjonalnie, jakościowo, szybko. Nigdy problemów z kolorami. I zawsze na... Robert HOTEL-REWELACJA!!!! (1) Po raz pierwszy byłam zmuszona zostawić swojego przyjaciela w... Beata Super usługa na 6 (1) Kilkuletnia plama z kanapy zniknęła co było wielkim problemem dla poprzednich... Barbara POLECAM! (1) Korzystałam już z usług wielu weterynarzy ale od czasu jak trafilismy do tej... Paulina Polecam (1) Bardzo wysoka dbałość o jakość i co, ważne, pomoc jesli to konieczne. Jeśli... Tomasz Lewndowski Solidny fachowiec (1) Zespsuła mi się pralka. Serwisant naprawił ją bez problemu za przystępną... Marcin Bardzo profesjonalnie (1) Bardzo miło i profesjonalnie, a przedewszystkim skutecznie!!! Bardzo dziękuję!!! Ania