nie polecam (2) Po 5 dniach od usunięcia kamienia nazębnego kotka zdechła. Nie doszła do... Joanna Deepak (2) Polecam! iapain picuś glancuś (1) Pan Krzysztof wyczyścił mi moje Clio na błysk. Auto w środku jak nowe,... gorgo
POLECAM !!! (1) punktualnie, miło, sprawnie, niedrogo, polecam wszystkim! Anita Janiszewska Rozczarowanie (1) Nie miałem okazji ocenić, więc uczynię to teraz. Kupiłem żonie pierścionek o... Qba Niesolidne wykonanie usługi (3) Kurtka cała tylko zabrudzona po odbiorze wymagała interwencji krawca.... Jolanta Borowa Dziękuję... (1) Z tą chwilą, gdy trzeba przygotować ostatnie pożegnanie najbliższej osobie... Piotr B. Gdańsk super od lat:)) (1) Od wielu lat korzystam z usług panów na Waryńskiego i jestem zawsze bardzo... hoorata POLECAM! (1) Jestem bardzo związany z moim futrzakiem, dlatego rzadko planuje jakieś... Marek Cichocki GORĄCO POLECAM (1) Gorąco polecam tego fachowca wymieniał u mnie programator w iście ekspresowym... Radeco Świetny weterynarz !!! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem! bardzo profesjonalni lekarze, którym... Dominika ;) POLECAM I DZIĘKUJĘ!!!!! (1) Szczerze polecam ten gabinet i obu Panów Doktorów. Moja suczka alaskan... właścicielka Sary Zaczęło się sprawdzać (1) Pierwszy raz miałam okazję trafić do Pani Magdy w Andrzejki zupełnie... M. Najpiękniejsze suknie w trójmieście (1) Jeśli ktoś szuka sukni niebanalnej i ze stylem, to nie ma innego salonu w... lucy Polecam w 100% ! (1) Mój Rudolf jest piękny i pachnący. Polecam. M. wspaniala osoba, przesliczne zdjecia (1) Troche pomylilam miejsce wklejania oceny ;-) Wiec raz jeszcze powiem, ze... aenye bez wahania polecamy innym!! (2) pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta, super współpraca,... pit k bardzo dziękujemy i polecamy!!! (1) Asiu, serdeczne dzięki za uwiecznienie tej ważnej dla nas chwili :) za... Alice porażka -ostrzegam trzeba szukać innego serwisu (1) w styczniu oddałem express do naprawy po ok. miesiącu sam musiałem się... glipo Polecam:) (1) Byliśmy jednymi z pierwszych klientów p. Marcina na rynku trójmiejskim, ze... J&J