Koras - opinia (1) bardzo profesjonalna firma Koras Pełna profeska (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pieska. Polecam wszystkim którzy... Coco polecam (2) Jestem zadowolona z wypozyczalni, bywam tam corocznie od kilku juz lat i nie... Ewa Nogas
Profesjonaliści (1) Zakupiłem u nich urządzenie, dokładnie kserokopiarke Develop ineo+280. Przed... Wojtek Polecam (1) Wezwałem fachowca do zepsutej lodówki Ardo pan przyjechał dość szybko po... RAFAŁ PRUSZCZ uleńka (1) Pani Magduniu jest Pani prawdziwym doradcą duchowym bez Pani było by mi... uleńka swietne podejscie do zwierząt (1) Byłam z moim czworonogiem po raz pierwszy, świetne podejście do zwierząt... EWA profesionalna usługa (1) zakład pogrzebowy z całą powagą sytuacji zajął się sprawami związanymi z... Lena polecamy (1) chce wszystkim polecic to biuro, przesympatycznie, super, dziekuje Karo WIELKI FUN! (1) Zastanawialiśmy się długo czy niska cena to nie słaba jakość, ale warto było... Jerzy i Dorota Polecam! (1) Polecam! m Pomaga pomóc przeznaczeniu... (1) Jestem zupełnie inaczej nastawiona do życia i codziennych sytuacji od kiedy... Dorota Super wróżka (1) Jak narazie sprawdza mi się czekam na dalszy ciag wydarzen ;-)Wróżka bardxzo... marta Cudowna:)) (1) Bardzo goraco polecam skorzystanie z usług wrozki Magdaleny. Jest to... Elzbieta Ostrzeżenie (1) Niestety z przykrością stwierdzam, że spotkał nas straszny zawód. Zaufaliśmy... właściciel labka :) (1) Ostatnio wypożyczałam strój dla dziecka. Kiedy przyszłam go zwrócić spotkało... Janka Polecam Wszystkim !!! (1) Szybka i rzetelna naprawa na miejscu,miły kontakt,punktualność . Cena za... johan963 Goraco polecam. (1) Zdecydowaliśmy się zatrudnić firmę sprzątającą w celu usunięcia pyłu, który... Magdalena Zdecydowanie najlepsza w 3mieście (2) Zdecydowanie najlepsza wypożyczalnia filmów - wysoki poziom obsługi klienta... Andrzej K. UŚMIERCILI MI PSA (1) 21 lutego 2010 roku około godziny 17.00 z polecenia Pana Jacka B.(lecznica w... Poli