Dziękujemy i Polecamy (1) Chcieliśmy wraz z Fokusem podziekować dr.Debisowi za uratowanie naszego... Fokus z rodzinką Najlepszy weterynarz (1) Chodzę tam ze swoim psem. Weterynarze są bardzo mili zarówno dla mnie, jak i... cleo14 PODZIĘKOWANIE (1) Bardzo dziękuję p.dr Lewańczuk za wspaniałą opiekę medyczną nad moim psem.... CYBULSKA
POLECAM WSZYSTKIM! (1) Moj pies to moje oczko w glowie i jego zdrowko moge powierzyc tylko Dr... duke gorąco polecam (1) Chore zwierze może liczyć na fachową pomoc i opiekę. Zaangażowanie lekarzy w... Ala Zadowolony (1) Trafiłem z psiakiem w bardzo złym stanie. Biedak czymś tak się zatruł, że... Zadowolony właściciel. Marcin - opinia (1) chyba najlepsza lecznica w trójmieście, takiego podejścia do zwierząt nigdzie... Marcin POLECAM (1) Bardzo miła i PROFESJONALNA obsługa, ceny przystępne, gabinet ładnie... mtkp Długoletnia klientka (1) Jeżdżę do Rumii z moim pupilem z Chyloni mimo że wokół mmam kilku weterynarzy... długoletnia klientka TAK (1) Tak naprawde trudno mi wystawic ocene tej lecznicy, bo jadac tam z bardzo... wixen Nie pomogli (1) Próbowałam tam ratować szczurka z poważnymi problemami z oddychaniem. Na... Electra mm - opinia (1) Rewelacyjne podejscie do zwierzaka i pelen profesjonalizm, polecam kazdemu... mm Re: Aneta (1) Aneta no być może trochę przesadziłam z krytyką, ale powiem szczerze, że... elle Dr. Barancewicz (1) Kiedy w 4-ech rożnych gabinetach wet. na terenie trójmiasta skazano moją... Joanna Straszne opóźnienia z dostawą ... (1) Jestem klientką firmy i czekam na dostawę krzeseł już 2 m-ce... Klientka polecam (1) Leczę tam swoje zwierzaki, swinke morką, koty i psa. Lekarze lubią zwierzeta,... Ania Ogromne zadowolenie (1) Pani weterynarz jest bardzo miła, ma bardzo dobre podejście do piesków. Ma... Agnieszka Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) (1) Trafiliśmy do Pana Doktora kilka miesięcy temu kierując się opiniami... Fruzia, Kasia, i Remi POLECAM !!! (1) Polecam pana weterynarza. Pomógł 2 pieskom w mojej rodzinie. Bardzo... STOKROTKA Polecam każdemu (1) Fachowa obsługa, szybka dostawa, idealny kontakt. Polecam. Adam