Prawie z kartą stałego klienta:) (1) Mam sporo zwierząt (psy, koty), dlatego dość często zdarza mi się korzystać... Anka Polecam (1) Polecono mi ten gabinet i ja też go polecam! Ewa Najlepszy weterynarz w Gdańsku (1) Po prostu rewelacja. Doktor Wyszyński to prawdziwy profesjonalista. Polecam! Michał
dobry lekarz (1) bardzo mile podejscie trafne diagnozy widoczne zamolowanie do zwierzat pełen... Elżbieta strega - opinia (1) na szczęście byłam tylko szczepić szczeniaka ale.... musiałam ze zdrowym... strega Ostrzeżenie (1) Skorzystałem z usług tej przychodni i już nigdy tego nie zrobię. Chodziło o... abakone Dziękuję (1) Dziękuję dr Annie Szymańskiej za włożone serce, opieke i wiedzę w ratowanie... Wiśnia ZAJEBIOCHA! Polecam (1) Wysoki poziom. Polecam! BASIOR POLECAM (1) Mili i fachowi lekarze , leczę kilka psiaków od długich lat i zarówno ja jak... Ania Nie polecam (1) Poszedłem ze znalezionym jeżem, gość nie potrafił określić wieku ani płci,... izdeb Zadowolony (1) Zarówno ja, jak i mój pudel jesteśmy zadowoleni.Pani Beata nie ma... Jarek Polecam!!! (1) Jestem b. zadowolona z usługi. Roki został dokładnie umyty i ostrzyżony.... Kasia jako pogotowie w godzinach nocnych - NIGDY NIE (1) {po dziennych godzinach pracy w czasie rzekomych nocnych dyzurow lekarz... zalamany wlasciciel Super pomoc w każdej sytuacji (1) Nie zgadzam się z opinią TELEFON ponieważ mój pies był potrącony przez... Karolina Jak to u dr Ulewicza... (1) Klienci przychodni "Amicis" przy Elbląskiej także chwalą Doktora, bo... Beata L. Mirka M. - opinia (1) W środku nocy, w weekend, przywiozłam kotkę z ropomaciczem. Natychmiast... Mirka M. Krystyna - opinia (1) Doskonały fachowiec,mój pies biegnie do lecznicy z radością.Polecam!! Krystyna do Krzysztofa (1) tak sie składa,że bardzo wiele gabinetów i lecznic nie posiada wagi i to... raja Świetna lecznica! (1) Bardzo się cieszę, że odkryłem tę lecznicę. Pracują w niej bardzo... Wasyl czereśnia - opinia (1) Zupełnie się nie zgadzam z poprzednią opinią! Lekarze z tej lecznicy mają... czereśnia