super (3) lekarze bardzo przejmują się zwierzętami widać że robią to z pasją, mojego... ASIA UWAGA OSZUSCI !!! (1) Firma ktora juz nie istnieje...biora pieniadze za wywoz smieci i gruzu i na... POPCORN oszuści (1) obiecali usługi których nie są w stanie podłączyć, nikt nie odpowiada na... Gringo
anna - opinia (1) Brak profesjonalizmu (akurat ja trafiłam na panią,(11.01) która ewidentnie... anna Polecam (1) Pralka Bosza myślałam że nie będzie się psuć.Ale niestety syk i... Kama z Gdyni Jedyne takie suknie! (1) Suknie tak zachwycające, że trudno od nich oderwać oczy. Koszt zakupu... Mimi Polecam na 100% (2) Komplet wypoczynkowy(jasny beż) po wyczyszczeniu i suszeniu- wygląda jak nowy... Wioletta Kuraś WRÓŻKA GRACE (1) Bardzo dziękuję wróżce Grace za wróżbę Musze przyznać , że zaskoczyła mnie... MAREK polecam (2) Wspaniała osoba!!! 100% Sprawdzalność!!! Co najważniejsze zawsze szczerze... Aleksander TA WRÓŻKA TO CZARODZIEJKA LUDZKICH DUSZ, SERC I UMYSŁÓW (2) Byłam ponownie u Pani Emilii. To wspaniałą, cudna, mądra i najlepszą wróżka w... Asia znakomita firma (1) Liczcie na punktualność z dokładnością do 1 minuty i w porę otwierajcie... miszkielak Tragedia !!! To nie jest serwis (1) Z serwisami mieliśmy do czynienia różnymi. Zadzwoniliśmy do Pana, w sprawie... Pani marek - opinia (1) same pozytywne wrażenia, terminowo, bardzo dobry kontak marek SUPER FACHOWCY I SPOSÓB REALIZACJI USŁUG - ZDECYDOWANIE POLECAM (2) Witam! Niedawno skorzystałam z usług CleanMastersi jestem ZACHWYCONA... Kasia Polecam! (1) Byłam kilkakrotnie i zawsze w razie potrzeby mi doradzano - nigdy nie byłam... Ewa w sterylizacji są bezkonkurencyjni (1) Zdecydowaliśmy się poddać nasza suczkę zabiegowi sterylizacji, wybraliśmy... Marika Bardzo dobra lecznica (1) Po prostu - uratowali mojego psa i tyle. Duża cierpliwość do właścicieli i... Beata Bardzo duży plus (1) Świetna obsługa, bardzo dobrzy lekarze, a co najwazniejsze nie biora... amator SUPER! (1) Bardzo dobry kontakt z wykonawcą.Usługa wykonana profesjonalnie i... cosita13 super (1) Tapicerka i dywany jak nowe ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE JAK ZA TAKĄ JAKOŚĆ... AGNIESZKA