Polecam !!! (1) Profesionalne podejście do tematu naprawy obuwia. Dorobienie kluczy też... Waldemar super gość (2) Polecam Marka jeśli chcecie mieć niebanalne zdjęcia z uroczystości... kubatv Po prostu SUPER! (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze zdjec i filmowania bo wzielismy caly zestaw.... Bogusia
Po prostu SUPER! (1) Jestesmy bardzo zadowoleni ze zdjec i filmowania bo wzielismy caly zestaw.... Bogusia Super (3) Naprawdę profesjonalność i kultura na najwyższym poziomie!!!!! jacek ania - opinia (7) organizują fantastyczne imprezy dla singli. Byłam na andrzejkach i bawiłąm... ania Super! (1) Państwo Podlascy sa bardzo profesjonalni, zdjęcia do albumu bardzo dobrze... Bogusia Ania - opinia (1) Nie polecam tego weterynarza. Prawdopodobnie pracują tam dwaj Panowie więc... Ania Ania - opinia (1) bardzo dobry weterynarz i niedrogo sobie liczy. Ania WIELKI POZYTYW (1) Wyjechaliśmy na Święta i musieliśmy zostawić naszego pupila. Zgadzamy się w... Będziemy stałymi klientami polecam (1) ja również trafiłam do p. izy z moim z yorczkiem Tofikiem, polecam w 100%... Agnieszka D Bożena - opinia (1) usługa wykonana bardzo dobrze i żetelnie. Bożena polecam (1) mila i szybka obsługa, sa tani i precyzyjni. Karol Tomek,Gdańsk - opinia (1) Szybka i rzetelna naprawa na miejscu,miły kontakt,punktualność,gorąco polecam! Tomek,Gdańsk Polecam (1) Z całą pewnością jeszcze odwiedzimy to miejsce. Pies obstrzyzony tak jak... Karola Solidna firma (1) Zamówiłem trzy kalendarze, zostały wykonane terminowo, zgodnie z zamówienim,... Krzysiek Miejsce godne polecenia (1) Sympatyczna, profesjonalna obsługa z dobrze wyposażonym salonem - miejsce... Wiesocki Profesjonalna i przyjazna zwierzakom przychodnia (1) Rewelacyjna przychodnia weterynaryjna, usytuowana w środku dużego osiedla.... CP Buldożki francuskie - opinia (1) Jest takie powiedzenie miałeś być moim bratem a zostałeś moim katem to się... Buldożki francuskie Polecam (1) Witam jestem stala klientka pani Ewy i zawsze jestem zadowolona z uslugi.... Karina