Polecam (1) Korzystam z ich usług 8 lat i uważam że są świetni, zawsze potrafią pomóc wdzięczna klientka POLECAM! (1) Gorąco polecam panią doktor. Wspaniałe podejście do zwierząt, fachowe... Aga Polecam! (1) Ze swoim psem chodzę od dłuższego czasu wyłacznie do Pani Doktor. Zawsze... Olga
Wspaniała lekarka (1) naszemu Agusiowi poświęciła wiele czasi i serca, kroplówki 2 razy dziennie,... Bożena Rewelacyjna kompetencja !!! (1) Wyrazy wdzięczności dla dr Ulewicza- prawdziwy specjalista w swoim zawodzie.... Agnieszka polecam wszystkim, którzy kochają swoje zwierzęta (1) jestem bardzo wdzięczna za wspaniałą opiekę nad moją suczką Bronką, za... małgosia Klara - opinia (1) Byłam u tej pani niedawno ze szczurkiem, który kichał i podejrzewałam... Klara Zwierzątka w dobrych rękach (1) Polecam usługi weterynaryjne u dr Rafalskiego, trafne diagnozy, szybkie... Fisia super!!!! (1) TAkich lekarzy dla naszych pupilow powinno byc wiecej.Panowie jestescie... BArt Przemiła profesjonalna obsluga (1) moj kociak jest pod opieka fachowej i fantastycznej pani doktor. jestem... Zoya78 czy to najlepsza lecznica w Trójmieście? (1) według mnie nie jest to najlepsza lecznica w trojmieście ,widac bezosobowe... Fryderyk Rewelacja (0) Serdecznie polecam. Byłem z Westem Etną, pomimo bardzo dużego zarostu pieska,... Mateusz Super Usługa ! (0) Dywanik super wyprany ! W przyzwoitej CENIE bardzo miła obsługa,najwyższa... Roman Gorąco polecem (0) Potwierdzam poniższe opinie!! Panowie bardzo rzetelnie podeszli do mojego... Tadeusz z Gdańska Pozytywnie (0) Samochód oraz wykładzina jak nowa, polecam usługi Pana Darka. Sebastian