Jakub - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w gdańsku. 10 na 10 Jakub Eryk - ocena (1) Dobrze zrobiona robota Eryk Witold - ocena (1) Dobra firma, wszystko zrobione tak jak się umawialiśmy bez żadnych... Witold
Czareek - ocena (1) Ekipa godna polecenia. Czareek Marek - ocena (1) Zadzwoniłem przedwczoraj po południu. Punktualnie panowie się stawili do... Marek Sebastian - ocena (1) Perfekcyjna robocizna. Polecam każdemu! Dzięki panowie! Sebastian Renia - ocena (1) Porządna ekipa z doświadczeniem. Robota zrobiona na piątke z plusem Renia Grzegorz_W. - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Jestem zadowolony. Polecam. Grzegorz_W. Leon - ocena (1) Super firma, wyciek ogarnięty w lekko ponad godzine. Polecam Leon Olga - ocena (1) Najlepsza ekipa ever! Olga Artur - ocena (1) Dobra robota panowie.! Artur Karolina - ocena (1) Pozytywni panowie, Robota na czas w jeden dzień wszystko ogarnięte i... Karolina Ewa - ocena (1) Bardzo cenie sobie profesjonalizm i nie lecenie w kulki. A firma wykonała... Ewa Dominika - ocena (1) Całosć została wykonana bardzo szybko. Cena ustalone wcześniej, nic nie... Dominika Dariusz - ocena (1) Najlepsza obsługa ever! Dariusz Wiktor - ocena (1) Cała usterka opanowana szybko bez ukrytych kosztów na fv. Polecam Wiktor Franek - ocena (1) Bardzo polecam, Dobra firma. Franek Łukasz - ocena (1) Miałem awarię w święto Bożego Ciała większość fachowców nawet nie odbierała... Łukasz Emil - ocena (1) Porządnie wykonane zlecenie. Git Emil Grzegorz - ocena (1) Najlepsi fachowcy jakich w zyciu widzialam. Polece jeszcze na mapsach:) Grzegorz