K.T - ocena (1) Bałam się, że kolejny hydraulik mnie naciągnie, ale cena była dokładnie taka... K.T Milena - ocena (1) W czasach, kiedy na każdej usłudze łatwo się naciąć, pan hydraulik był jak... Milena Jakub z Gdańska - ocena (1) Zero zbędnych gadek, od razu wziął się do roboty. Takich ludzi się ceni... Jakub z Gdańska
Angelika - ocena (1) Przemiły pan, przy pracy cały czas tłumaczył, co robi. Nie czułam się głupio... Angelika Eryk - ocena (1) Kulturalny, szybki i solidny. I najważniejsze nie trzeba było trzy razy... Eryk Arek - ocena (1) Zadzwoniłem rano, bo zaczęło mi kapać z rury pod zlewem. Myślałem, że będę... Arek Renata - ocena (1) Gość zna się na rzeczy, od razu wiedział, co i jak. Wziął normalne pieniądze,... Renata Damian - ocena (1) Zero ściemy, zero musimy zobaczyć. Przyjechał, spojrzał, zrobił. Jak... Damian Ewa - ocena (1) Wpisałam jego numer do telefonu z dopiskiem hydraulik super. Bo takich ludzi... Ewa Alina - ocena (1) Rano pękła mi rura, woda lała się jak wodospad. Zadzwoniłam, a gość... Alina Anita - ocena (1) Pan z hydrokliniki szybko zlokalizował usterke. Naprawa przebiegła z 40 minut... Anita Ryszard Wojciechowicz - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna z jaką miałem doczynienia. Pomogli mi w ten sam... Ryszard Wojciechowicz Gabriela - ocena (1) Jedna z niewielu firm która rzeczywiście chce pomóc a nie tylko oskubać z... Gabriela Andrzej - ocena (1) Bardzo polecam. 10 na 10! Andrzej Piotr M. - ocena (1) Zamiast tylko zrobić i wyjść, hydraulik zwrócił uwagę na szereg potencjalnych... Piotr M. Janusz - ocena (1) Wszystko bardzo dobrze Janusz Łukasz - ocena (1) Wszystko wykonane poprawnie. Polecam Łukasz Michał - ocena (1) Szybki tel . W ciągu 2 godz . na miejscu 30min wystarczyło by naprawić . Woda... Michał Monika, Gdynia Dzialki Lesne - ocena (1) Sprawna obsluga, bezproblemowo i szybko. Polecam Monika, Gdynia Dzialki Lesne Andrzej - ocena (1) Szybko, życzliwie i profesjonalnie. Serdecznie polecam usługi Pana Dariusza Andrzej