Roman - ocena (1) Nie mnie oceniać fachowosc ale cena jak z kosmosu Roman Jerzy - ocena (1) Doskonały kontakt, szybko i sprawnie wykonana usługa wymiany pieca gazowego i... Jerzy Aniołki - ocena (1) Polecam! Panowie bardzo szybko poradzili sobie ze zlokalizowaniem i naprawą... Aniołki
Janusz - ocena (1) profesjonalna robota Janusz Teresa - ocena (1) Pan nie zajmuje się już tematem z którym dzwoniłam ,ale był bardzo miły i... Teresa MK - ocena (1) Fachowiec absolutnie godny polecenia! Jak to z awariami bywa - pomoc... MK dawid - ocena (1) Mega profeska, sprzęt pierwsza klasa. Polecam serdecznie dawid dawid - ocena (1) Mega profeska, sprzęt pierwsza klasa. Polecam serdecznie dawid Aneta - ocena (1) Polecam Pana Piotra i Marcina Pełen profesjonalizm , usługa bardzo dobrze... Aneta Barbara Boros - ocena (1) Jakie to szczęście na swojej drodze i różnych spraw spotkać takich... Barbara Boros ANNA - ocena (1) Pan Tomasz bardzo szybko i sprawnie naprawił nam toaletę. Bardzo sympatyczny... ANNA Karolina i Adam - ocena (1) Zdecydowanie polecamy. Po świeżo zakończonym remoncie łazienki "fachowiec"... Karolina i Adam Grażyna - ocena (1) Pan Dariusz Pogonowski to fachowiec solidny,rzetelny,bardzo dokładnie... Grażyna Andrzej - ocena (1) Nie polecam, miałem poważnąawarie kanalizacji pan nie poradził, Andrzej Piotr - ocena (1) super sprawna firma , szybka obsługa, obsługa też ok, rzeczowo i konkretnie,... Piotr Agata - ocena (1) Nie mogę ocenić, bo Pan mimo umówienia się na konkretną godzinę nie pojawił... Agata Łukasz - ocena (1) Dobra firma, szybka pomoc. Łukasz Angelika - ocena (1) Bardzo polecam, naprawa przebiegla sprawnie i wszystko działa jak nowe Angelika Grzegorz - ocena (1) Polecam, najlepsza firma z jakiej korzystałem. Wszystko przyzwoicie... Grzegorz Agata - ocena (1) Wszystko dobrze. Firma godna polecenia. Panowie ogarneli usterke na... Agata