naprawdę warto,profesjonalizm i kultura (1) Korzystałem z tego parkingu pierwszy raz.Pełny profesjonalizm ,wręcz... Rafał Białystok opinia (1) Polecam ten parking zwłaszcza ,że uruchomili cennik bez dowozu do lotniska bo... Anita Parking i transport na lotnisko (2) Wszystkim, którzy nie wiedzą jaką z dostępnych na rynku trójmiejskim opcji... Mariusz
Dobry pomysł (1) Dobra lokalizacja parkingu. Po wcześniejszym uzgodnieniu transport na... Sławek pierwsza klasa (1) Polecam innym,jestesmy barzdo zadowoleni z uslugi,bylismy na czas na lotnisku... robak bardzo dobry pomysł (1) Bardzo sprawne działanie,dobra organizacja.Dzwonisz albo mailujesz ,umawiasz... emaja11 Parking godny uwagi (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dobra lokalizacja, cena atrakcyjna. Sylwek Grzesiek - opinia (1) Solidna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam pozostałym Grzesiek Slawek - opinia (1) Dobry parking , super serwis i bardzo mila obsluga Slawek Dobry Parking (1) Korzystałem z Parkingu i jestem zadowolony!! Wyjeżdzałem na sylwestra... wind64