Bardzo niezadowolony klient - opinia (1) ustalenia zmian w projekcie podczas wielogodzinnych spotkan w wiekszosci... Bardzo niezadowolony klient M - opinia (1) Nie dokończył prac. Unikać jak ognia M Niedokończone roboty (2) Pan Mariusz nie dokończył montażu i pomimo przysłania informacji sms ,nie... Jerzy
Droga przez mękę (2) Wraz z żoną skorzystaliśmy z usług Pana Mariusza po pozytywnych opiniach... łukasz polecam (1) Pan Mariusz Dyś wykonał u mnie zabudowę: 2 szafy + pawlacz. Polecam z czystym... Anka Meble do pokoju chłopięcego (1) Meble do pokoju dziesięciolatka: szafa przesuwna, regał z witryną , biurko.... Marcin Jesionowe biurko (1) Pan Dariusz wykonał nam piękne, dwuosobowe jesionowe biurko (prawie 3m)... Basia i Łukasz Gorąco polecam (1) Firmę p. Mariusza Dysia znalazłem w internecie i skorzystałem z opinii jego... Władysław Zadowolona klientka (1) Firmę Usługi stolarskie Mariusz Dyś znalazłam w internecie. Opierając się na... Jagoda wykonanie szafy (1) Wybrałam Pana Mariusza opierając się na opiniach wystawionych na stronie... Elwira Bukowska Zdecydowanie polecam (1) Pan Mariusz otrzymał zlecenie wykonania zabudowy wnęki na przedpokoju i... Damian Polecam Pana Mariusza (1) Wykonał starannie zabudowę przedpokoju pomimo trudności w postaci krzywizn... Krzysztof Polecam-bardzo wysoki standard usług (1) Pana Mariusza Dyś znalazłem w internecie i okazało się, że trafiłem w "10".... Stanisław Polecamy (1) Pan Mariusz wykonywał u nas szafę na wymiar. Efekt jest świetny, taki jakiego... Monika i Dawid zadowoleni klienci :) (1) Pan Mariusz został nam polecony, wykonał u nas zabudowę kuchni i łazienki,... Kamila