Usuwanie ósemek - prywatnie!!

Gdzie polecacie usunąć ósemki? Na nfz niestety kolejki do połowy roku. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Usuwanie ósemek - prywatnie!!

Curodent polecam

Gdańsk Główny dr Wilska, wyrywałam u niej i polecam - prywatny gabinet naprzeciwko Hali Targowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tez u niej wyrywałam i takiego horroru nikomu nie polecam! Dramat. Niby znieczulona a wyłam z bólu. Po paru dniach dniach wróciłam z zaropiałą całą buzią, bo wdała się infekcja. Pani po prostu nie zszyła rany tylko stwierdziła, że się zagoi. Po wyrwaniu zęba dochodziłam do siebie 2 tygodnie na antybiotykach. Koszmar.
Dla porównania dodam, że wyrywałam też żąb w perfect smile. Niebo a ziemia. Znieczulenie ok, nic nie czułam. Rana zszyta, zero problemów z gojeniem. Po paru dniach zdjęcie szwów. Wcale nie wiedziałam, że coś mi wyrwano. Ale coś za coś. U pani Wilskiej zapłaciłam 150 zł plus pakiet problemów na 2 tygodnie i koszty antybiotyków i innych leków. A w perfect smile zapłaciłam 350 zł za luksus i komfort. W przyszłości zdecydowanie wybiorę opcje droższą wartą swojej ceny.
Wybierz inny gabinet niż pani W. znajdziesz w necie polecenia zadowolonych ludzi. Ja bardzo żałuję, że niktr mnie przed nią nie uprzedził...

A gdzie chodzicie ogolnie do prywatnego dentysty? Szukam czegos co by sie nadalo na kazda okazje. Mieszkam na Reja.

Koło ul Reja jest niedaleko klinika k2dental na ul. Lelewela na Wrzeszczu wiec mysle ze to jest dobra opcja by podejsc. Prywatnie przyjmuje tam mega stomatolog dr Krystian Krupski. Implant mialam tam robiony po wypadku i jak na standardy Trojmiasta to bardzo w porzadko jezeli chodzi o ceny. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Usuwanie ósemek - prywatnie!!

Na wyrwanie tylko do Doktora Krupskiego do K2dental, teraz są na Lelewela 6. Rwałam u niego dwie òsemki i trwało to dosłownie parę sekund, dłużej czekaliśmy aż znieczulenie zacznie działać, niż samo wyrwanie i rzadnych komplikacji. Najtańszy nie jest ale do takich rzeczy chirurgicznych jeden z najlepszych. Polecam również Dental Planet, ul. Współczesna 1,80-180 Borkowo, tel. 502 380 958, bardzo dobrzy dentyści (chirurg i protetyk) i niedrodzy. Tam aktualnie chodzi większość mojej rodziny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam kogoś do chirurgicznego usuwania zębów/

Jak wyżej Krupski, super chirurg.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

DR Michalska- poradnia hepatologiczna (5 odpowiedzi)

czy ktoś był u tej pani dr na wizycie?

Problem ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Mam 40 lat i problem ze wzwodem robi sie coraz bardziej uciazliwy dla mnie i partnerki. Bedac...

prof. Sworczak - gdzie obecnie przyjmuje prywatnie? (11 odpowiedzi)

dzien dobry, pytanie jak w tytule. Bardzo pilnie potrzebuje konsultacji, prosze o pomoc osoby,...