Gorąco polecam! (1) Pan Andrzej zupełnie odmienił moją stronę. Posiada wspaniałe pomysły i... Bożena Polecam! (1) Wyśmienity grafik, pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt. Bardzo szybki... Dorota Kreatywność i kompetancja w jednym (1) Człowiek który łączy w sobie kreatywność z kompetencją i terminowością, a to... KorDiaN
bardzo profesjonalnie (1) Polecam wszystkim którzy chcą zrobić stronkę internetową szybko, sprawnie i... P. Polecam (1) Projekt strony na wysokim poziomie, terminowe oddanie projektu, uwzględniono... Stanisław Markiewicz Gorąco polecam (1) Na podstawie dotychczasowego doświadczeń mogę śmiało zarekomendować Pana... Haniulek Polecam (1) Człowiek o nietuzinkowej wyobraźni, demon kreatywności oraz arcymistrz... Piotr W Bardzo polecam (1) Bardzo dobry grafik, projektuje śliczne strony, loga itd. Wykorzystałam kilka... aga Strony internetowe / loga garaficze / doradztwo promocyjne (1) Pan Andrzej okazał sie bardzo kreatywnym człowiekiem. Chociaz moja koncepcja... Michal Drozd