Uwaga Raszczyk !!!!

!!!! Pensja składa się z najniższej krajowej, która wpływa na konto!!!!
Na każdy sklep przypadają dwie osoby, jeśli jedna jest na zwolnieniu nie ma kto jej zastąpić, a więc siedzisz od otwarcia do zamknięcia sklepu i niech ci się nie wydaje że za swoje poświęcenie dostaniesz grosz więcej lub słowo uznania. Listę obecności podpisujesz według uznania pracodawcy a nie rzeczywistej obecności.Co tydzień robiony jest remanent wyniki z biura zawsze różnią się z wynikami pracowników i to zawsze na ich nie korzyść,a więc musisz to pokryć z własnej pensi !!! Ciekawym faktem jest że sprzedając pieczywo można mieć wynik 400 a nawet 500 zł na minusie i to co tydzień !!! Niech to będzie dla was ostrzeżeniem !!!! Nie dajcie się zwieść fałszywym uśmiechom na początku pracy to tylko pozory !!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: UWAGA RASZCZYK !!!!

ja także pracowałam jakiś czas w podobnej firmie,totalny wyzysk i wieczne manko z niewiadomych przyczyn-masakra !!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pracowałam w Raszczyku 1,5-roku temu to wiem jaki tam panuje syf.
Kierownictwo traktuje pracowników jak niewolników.
Nie polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super . . . ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (58 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...