Uwaga dla Prezesa

Korzystałem 3 razy , fakt macie zniżke fajnie , ale może warto by było kierowcom przeprowadzić kurs lub egzamin z topografi miasta? bo juz mnie zaczyna denerwowac tłumaczenie kierowcom jak mają dojechac na ulice Władysłwowską, Solikowskiego , Przemyską to tak jak bym sprzedając telewizor spytał czy moze być pralka? Żenujące
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Uwaga dla Prezesa

Egzamin z topografii miasta trzeba zdac, aby dostac licencje, wiec sugestia co najmniej smieszna. "Władysławowska, Solikowskiego" ulice tak dlugie, ze kamieniem dalej rzucisz. Troche wyrozumialosci. Nikt nie zna -wszystkich- ulic.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 11

Koleżanka zaproponowała mi ta firmę bo jest tania. Skorzystsl z taksówek kilkakrotnie i to co zobaczyłam w tych samochodach to prosi o pomstwe do nieba. W skrócie smród,brud i ubóstwo .jak można pozwalać kierowcom w takim stanie wykonywać usługi taksowkowe. Panowie chyba zatrzymali sie w czasie dawnego prlu kiedy to taksówkarz wybiera klienta. Niestety wiecej nie skorzystam z usług tej firmy i nikomu nie polece.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

jesli przeszkadza prl to kto komu karze jeżdzić chcesz to przewioze Ciebie moją S klasą za 200zl i wtedy poczujesz fiołki i komfort heheh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiesz niektorzy prezesi wolą zmieniac personel . Za kazde przyjecie biorą forse. Im wieksza rotacja tym wiekszy szmal............oczywiscie dla stowarzyszenia ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0