Uwaga klienci !!!!!! SUROWE CIASTO w pizzy !!!

Pizzeria Simba ? jakaś kpina ! Każda pizza z menu smakuje praktycznie identycznie ale nie w tym rzecz. Jako że lokal znajduje sie blisko mojego miejsca zamieszkania, nie jednokrotnie przez znajomych bylam czestowana pizza z w/w lokalu- sama napewno nie byłabym na tyle głupia by zamówić stamtąd cokolwiek. Opinie postanowiłam wystawić ponieważ w 3 pizzy pod rząd znalazło się surowe ciasto !!!!!!!!!!!! Na pizzy jest tyle składników że poprostu ciepło nie dociera dobrze do ciasta- szczególnie przy tzw. "dupkach" pizzy. Polecam uważne sprawdzanie pizzy- sam fakt o tym że pizza jest poprostu SURPWA co grozi pochorowaniem sie jest cały mokry karton.i zastanie paćki a nie pizzy .Prawidłowa pizza powinna miec suchy chrupiący spód a nie mokrą paćke ! . Po rozebraniu pizzy na części okazało się że przy końcach dało rade wyjąć surowe ciasto które jeszcze się ciągneło ! To nie jest jednorazowy incydent tylko powtarzający się !
Nie polecam tej pizzeri ! Jeżeli nie chcesz cierpieć na bóle brzucha po spożyciu surowego ciasta- daruj sobie stołowanie się w tym miejscu!
A szefowi polecam JAKOŚĆ NIE ILOŚĆ ! mniej składników i dłuższą sesje w piecu by to ciepło dobrze dotarło do ciasta !!!!
ODRADZAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Uwaga klienci !!!!!! SUROWE CIASTO w pizzy !!!

Droga pani, zreguły klijencji chwalą sobie dużą ilość składników na pizzy... lecz to już kwestia gusto, napewno nie miało to wpływu na stan jej wypieczenia...pizzer powinien kontrolowac jak wypieczone jest ciasto.
Jeżeli taka sytuacja miała miejsce, należało zgłosić to bezpośrednio do mnie, nr telefonu jest na ulotce...przyjechał bym osobiście...jezeli pizzer popełnił błąd napewną zrekompensowali byśmy tę pomyłke...Z wyrazami szacunku. Grzegorz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klijenci : D Pisze się klienci.

bueheheheheh
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Klijenci : D Pisze się klienci.

człowiek(Grzegorz) się stara,zachowuje się bardzo kulturalnie jak prawdziwy prezes floty,miło,kultura,zasady...pomyłka???normalna ludzka rzecz,a tu taki pocisk,teksty jak by same mgr inż tu pisały.dla niektórych nie warto byc miłym,uprzejmym lepiej by wam się przydała obsługa rodem z prl,i walnięcie kawałem mięcha o blat.odrazu byście się obudzili!!!.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga klienci !!!!!! SUROWE CIASTO w pizzy !!!

Oczywiście ,że ilość składników ma wpływ na to czy pizza będzie upieczona czy tez nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0