Pizzeria Simba

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Marynarki Polskiej 132

Grażyna - opinia (1) pyszne jedzenie polecam ,obsługa miła Grażyna Pizza Hawajska (1) Pizza niedopieczona, surowe ciasto przyklejone do sreberka, mokre cuchnące... Marcin Fajna pizzeria (1) Zamawiałam kilka razy pizze i było róźnie, zależy jak się trafi. Dzisiaj... Anna
Anonimowy (1) Chisbuger ok, jednak Hot dog miał być z surówkami a przyjechała marna bułka z... Anonim Pizza na grubym cieście (1) CIASTO wyglądało fatalnie. Bez smaku , nie polecam - tragedia jednym słowem Piotr Żegnaj Simba (3) Zamówiłem pizze o 18:32 z informacją że dostawa będzie za ok. 1h do 1:15 ale... Toomsa Simba zeszla na psy!!! (1) Bylem klientem Simby do dnia dzisiejszego:( Jest coraz gorzej. Obiady zawsze... Krzysiek ... (1) Jedzenie beznadziejne,obsluga srednia,placek po cygansku ktory zamowilem... MS Ogólnie wszystko ok ale czas oczekiwania to jedna wielka kpina (2) Na jakość jedzenia nie mogę narzekać ale po raz kolejny czekałem PONAD DWIE... Niezadowolony Tragedia!! Spalona pizza plus 2 godziny oczekiwania (1) Tragedia. Nie dość, że czas oczekiwania na pizzę wyniósł 2 godziny to... Marta "Kebab" (1) Jeszcze do niedawna uważałam, że simba robi naprawdę świetne jedzenie. Jednak... Agnieszka Kierowca = wizytówka firmy (1) Po zrezygnowaniu z zamówienia (przyczyna był wydłużony czas dostawy jak... ochrona tryton Placek (1) Jestew wielkim koneserem placka cyganskiego. I naprawde jest mega ostrosc... Klientka Masakra (1) Pizza mega słona, po prostu obrzydliwa. Sos dodatkowo 2zl i 4zl za dowoz... Tomek Pizza (1) Polecam wszystkim naprawde. Pizza jest pierwszą klasa mega dużo składników... Andrzej Simba (1) Dania mega duze spokojnie jednym daniem dwie kobietki sie najedza. Obsluga... Mycha Burdel (1) Najobrzydliwsze danie jakie kiedykolwiek jadłam-pierś po hawajsku. Kotlet... ~Kamila Ostatni raz zamówiłam tam cokolwiek (1) To coś co kucharz nazywa pizza było ochydne. Ciasto grubości 5 cm, do tego... Niezadowolony klient Nie bardzo (1) Pizza bardzo slaba, lepiej kupic mrożonke w biedronce. Sosy mdłe. Ogolnie nie... Kasia Pizza z dowozem (1) Długi czas oczekiwania, pizza zimna, niedobra, niedopieczona a pieczarki... Leszek