Pizzeria Simba

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Marynarki Polskiej 132

Jest OK (1) Drugi raz zamówiłem tam pizzę i znowu wszystko w jak najlepszym porządku.... Michał Dwie godziny oczekiwania na kilka porcji frytek (5) Firma Simba, przepraszam, simba mieszczaca się przy ulicy Marynarki Polskiej... Nigdy więcej u państwa nie kupi. skaranie Boskie (1) Zamowiono pizze w dniu dzisiejszym przez telefon. miała byc po 50 min co i... niezadowolona
Dobre jedzonko w dobrej cenie :) (1) Polecam wszystkim Simbę bo warto. Jestem stałym klientem i często zamawiam u... kozix33 Okropna pizza (2) Ciasto mokre w środku. Smak ciasta zostawiam bez komentarza. W pizzy można... Bartek tak sobie (1) Pizza ogólnie dosyć dobra, może nieco sucha, ale jednak skoro zamawiam pizze... Hadouken ja jestem zadowolona (1) zamawiam jedzonko na telefon, bardzo smaczne, bardzo dużo i tanio, a czas... anielka Już nie trzeba dzwonić (1) Jedzonko pyszne. Zamawianie jeszcze wygodniejsze bo należą do pizzaportal. To... michał tak sobie (3) pizza gruba jak by mieli drozdze za darmo obsluga pracuje jak by musiala... madzia jest ok ale (1) wszystko jest fajnie, kazda pizza z menu smakuje identycznie, ale tak jest w... p-k61@wp.pl PIZZA SUPER (1) BARDZO DOBRA PIZZA, OSTATNIO W GDAŃSKU TRUDNO O DOBRĄ PIZZĘ, ALE SIMBA JEST... KIEŁBOTRON NEW PORT Jak na poczatek NieJest Źle, moze i bardzo dobrze :) (2) Pizza dobra, poczatki zawsze sa trudne, ale mam nadzieje ze sie rozwiniecie.... smakosz ostatnia "posługa" (1) ... Wystrój infantylny i szkaradny. Marny barek i tyle. Jedzenie to rzecz... doris Pizzeria ma dużo plusów, ale ma też i minusy. (1) W lokalu jadłem trzykrotnie i tu same minusy. Wystrój typu późny Gierek,... Maciej beszczelność i chamstwo!!!!!! (1) zamówiłam około 2-3 tygodni temu jedzenie. dzwoniąc poinformowałam że... Minia bardzo smaczna (1) zamowilismy pizze 50 cm na telefon ,czekalismy co prawda godzine ale przyszła... basqa Jedzenie ok, ALE... (1) Jedzenie - jak wolisz, albo surowe, albo węgiel. Zamówiłem według menu, a gdy... Michał Kowalewski Na telefon (1) Pizza smaczna, nie żałowali pieczarek ani szynki :) Dostawa powiedziałabym... seasaidh Bardzo dobra Pizzernia (1) Ogólnie bardzo dobre jedzenie tylko jedno można powiedziec na wielki minus... paweleks5 cacy (1) 30 na grubym cieście nie wszamałem całej, a potrafie dużo zjesc :)... mar