Pizzeria Simba

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Marynarki Polskiej 132

Rewelka! (1) Zawsze jestem zadowolony z ich jedzenia Jędrzej najlepsza pizza w Gdańsku:) (1) :* raku Bardzo smacznie i duuużo! (1) Jestem mile zaskoczona! Pracuję do późna i ostatnio zaczęłam zamawiać z... Błękitna
Rewelacja! (1) Wcześniej zamawiałam pizze w innych pizzeriach, ale jak się pojawiła Simba...... Struś rewelacja (1) bardzo często zamawiam tam pizze ceny są niskie a pizza wyśmienita dają... natalia Kebab = ścierka (1) Najgorszy kebab jaki w życiu jadłem! "Mięso" (o ile to można nazwać mięsem)... Kebabofan Dla mnie rewelacja (1) Często zamawiamy jedzenie z dowozem,pracujemy i o 18 nie mamy ochoty... gizia30 Simba to jest to (1) zamawialem z wielu pizzeri i pizze i obiadki ale wsimbie dopiero... Król Lew Miczel - opinia (1) Bardzo przystępne ceny , pizze naprawdę duże - Polecam wszystkim Miczel polecam!!!! (1) W porównaniu z inną pizzerią (nazwy nie wymienię) pizza jak i czas jej... głodzilla;-) ............ (1) ............ ............ Olcia - opinia (1) suuper smaczne i nie drogie ; ) Olcia