Pizzeria Simba

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdańsk, Marynarki Polskiej 132

kebab i pizza (1) Dzisiaj z mężem zamówiliśmy kebaba i pizze pierog. Kebab był nie dobry.... aga świetna pizza (1) Zamawiałem do pracy już kilka razy pizzę z simby i nigdy się nie... smakosz Ohydna pizza! (1) Dawno nie jadłem gorszej pizzy, a racze4j placka drożdżowego, który udawał... Jacek
Uwaga klienci !!!!!! SUROWE CIASTO w pizzy !!! (5) Pizzeria Simba ? jakaś kpina ! Każda pizza z menu smakuje praktycznie... Aga Świetna pizza! (1) Polecam pizze na miejscu jak i na wyjazd. Świetna obsługa oraz przyjemna... Kasia Nie polecam (1) Drugi raz skorzystałem z usług tej pizzerii i kolejny raz się zawiodłem.... Kuba kebab (1) zamowilem dziś kebaba czekałem 30 min a kebab był ohydny miesa z kurczaka z... adi Jedzenie bardzo smaczne - ale.... (2) Kilkakrotnie zamawiałam jedzenie na telefon - solidne porcje, bardzo smaczne... elizabeta Gorszego makaronu w życiu nie jadłam (1) Żałuje, że zamówiłam, a dopiero teraz zobaczyłam jakie opinie są o tej... Klient Pizzeria sero podobna (2) Do tej pizzerii chodziłem zawsze gdy miałem ochotę na naprawdę dobrą pizzę i... Zrezygnowany super pizza (1) jestem stałą klientką pizzeri simba i zawsze jedzonko było świeże i... mała Nie polecam (1) Zamówiłem dziś pizze, która była gorzka, a jeśli coś jest gorzkie to jest... Maciek Niedobra pizza (1) zamówiłem pizze simba, z paroma skladnikami m.in. papryka i podwójny ser.... Misza Opinia pozytywna (1) Bardzo miła pani która przyjmuje zamówienia (barmanko-kasjerka)jedzenie... Zoska Jestem zadowolony. (1) *Miła,kulturalna obsługa (szczególnie jedna Pani) *Szybki termin dostawy. *Na... Tomek/N.Port/ Śmierdzący nieświeży łosoś !!!!! (1) 15 minut temu zostało przywiezione do mnie jedzenie z Simby... a 5 minut temu... Monika z Wrzeszcza Niezbyt uczciwie (1) Co było nie tak? Na portalu pokazał się termin dostawy 2 godziny, pizza... Wioleta Brak dowozu do Hotelu Novotel Marina (1) Pani powiedziała, ze za daleko .... major.pno WTF? (1) Nie polecam!! 0/10! Zamówiłem 3 hamburgery. Gdy doszły to nie wierzyłem... Bambus jest nadzieja (5) pizza dotarla calkiem ciepla i dobra czas dostawy rowniez akceptowalny... jasió