Uwaga na Villę Pascal!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witajcie! Ja juz jestem szczęśliwą mężatką, ale bardzo przestrzegam przed Villą Pascal w Brzeźnie. Robiliśmy tam przyjęcie weselne 14 sierpnia. Zdecydowanie nie polecam, ze wzgledu na obsługę. Szef kuchni traktował nas tak jakbyśmy mu tam zawadzali i czekał tylko na to kiedy sie wyniesiemy. Dzień przed przyjęciem zawieźlismy im soki, owoce, alkohol, a oni w dzień wesela nie wystawili tego na stoły, bo nie wiedzieli, że to nasze !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba było wszystkiego pilnować. Jeżeli chodzi o właściciela, to też sie nie popisał, jest to raczej właściciel - duch!! bo nigdy nie można się z nim skontaktować, cały czas ma wyłączona komórke. Aha!! Wynajeliśmy sobie też tam pokój na noc poślubną! Rezerwacja była już zrobiona 3 m-ce wcześniej, ale oczywiście okazało się, że nasz pokój jest już zajęty!!!! Dostaliśmy inny pokój. Ogólnie mówiąc nie jesteśmy zadowoloni ze współpracy i gorąco nie polecamy!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga na Villę Pascal!!!

ale mnie teraz nastraszyłas. kurcze blade. My mamy tam wesele 11 września i jesteśmy jeszcze przed rozmową ostateczną z wlascieielem. Na razie to on jest w szpitalu ale w nast. tygodniu sie spotykamy. Na co wiec mamy zwrócić mu uwagę? I na co my mamy uważać? Jeśli chcesz, miło będzie jak odpowiesz na priv.
Pozdr.

jesli chodzi o wesela..zwróccie uwagę na hotel Lido niedaleko Villi Pascal!

a ja włąsnie miałamw eselew zeszłym roku w Villi Pascal i było ok. o czym pisałam tu już wcześniej.. fakt,żę wszystkiego trzeba było dopilnować , ale nie było żadnych niedociągnięć, właściciel również wtedy było rzadko obecny, (mieliśmy 1 spotkanie z nim) , ale zastępował go ktoś z rodziny i z tym Panem wszystko ustalalismy....
2 tygosnie przed weselem byliśmy tam dość często , mielismy też osobne spotkanie z szefem kuchni i było ok.(może szef kuchni się zmienił od tego czasu??)
po prostu to tak jak przy każdej sprawie trzeba jak to mówią dokłądnie dopilnować , trzymam kciuki aby było ok.

cytrusowa naprawde odradzam Ville pascal, zapraszam na gg 9371075

a moi znajomi mieli wesele 2 tyg. później w hotelu LIDO i bardzo narzekali ( źle podany obiad. itd...) , sądzili że jak ekskluzywny hotel, to będzie ok, a nie było , zresztą byłam na kilku weselach w dobrych hotelach i właściwie to była porażka,
uważam ze hotele te mając w miarę dobrą opinię nie starają się , gdyż wesele to dla nich dodatek do działalności , a nie główny zarobek
cytrusowa ,jak chcesz to napiszę na priv.

kasiulek, to napisz prosze na priv