Uwaga na Villę Pascal!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Witajcie! Ja juz jestem szczęśliwą mężatką, ale bardzo przestrzegam przed Villą Pascal w Brzeźnie. Robiliśmy tam przyjęcie weselne 14 sierpnia. Zdecydowanie nie polecam, ze wzgledu na obsługę. Szef kuchni traktował nas tak jakbyśmy mu tam zawadzali i czekał tylko na to kiedy sie wyniesiemy. Dzień przed przyjęciem zawieźlismy im soki, owoce, alkohol, a oni w dzień wesela nie wystawili tego na stoły, bo nie wiedzieli, że to nasze !!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzeba było wszystkiego pilnować. Jeżeli chodzi o właściciela, to też sie nie popisał, jest to raczej właściciel - duch!! bo nigdy nie można się z nim skontaktować, cały czas ma wyłączona komórke. Aha!! Wynajeliśmy sobie też tam pokój na noc poślubną! Rezerwacja była już zrobiona 3 m-ce wcześniej, ale oczywiście okazało się, że nasz pokój jest już zajęty!!!! Dostaliśmy inny pokój. Ogólnie mówiąc nie jesteśmy zadowoloni ze współpracy i gorąco nie polecamy!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga na Villę Pascal!!!

ale mnie teraz nastraszyłas. kurcze blade. My mamy tam wesele 11 września i jesteśmy jeszcze przed rozmową ostateczną z wlascieielem. Na razie to on jest w szpitalu ale w nast. tygodniu sie spotykamy. Na co wiec mamy zwrócić mu uwagę? I na co my mamy uważać? Jeśli chcesz, miło będzie jak odpowiesz na priv.
Pozdr.

jesli chodzi o wesela..zwróccie uwagę na hotel Lido niedaleko Villi Pascal!

a ja włąsnie miałamw eselew zeszłym roku w Villi Pascal i było ok. o czym pisałam tu już wcześniej.. fakt,żę wszystkiego trzeba było dopilnować , ale nie było żadnych niedociągnięć, właściciel również wtedy było rzadko obecny, (mieliśmy 1 spotkanie z nim) , ale zastępował go ktoś z rodziny i z tym Panem wszystko ustalalismy....
2 tygosnie przed weselem byliśmy tam dość często , mielismy też osobne spotkanie z szefem kuchni i było ok.(może szef kuchni się zmienił od tego czasu??)
po prostu to tak jak przy każdej sprawie trzeba jak to mówią dokłądnie dopilnować , trzymam kciuki aby było ok.

cytrusowa naprawde odradzam Ville pascal, zapraszam na gg 9371075

a moi znajomi mieli wesele 2 tyg. później w hotelu LIDO i bardzo narzekali ( źle podany obiad. itd...) , sądzili że jak ekskluzywny hotel, to będzie ok, a nie było , zresztą byłam na kilku weselach w dobrych hotelach i właściwie to była porażka,
uważam ze hotele te mając w miarę dobrą opinię nie starają się , gdyż wesele to dla nich dodatek do działalności , a nie główny zarobek
cytrusowa ,jak chcesz to napiszę na priv.

kasiulek, to napisz prosze na priv

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...

obróbka cnc (11 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...