Uwaga na "kierowcę"!

Chciałbym bardzo pozdrowić pana "kierowcę" w subaru levorg, kolor fioletowy, otóż na ul.Budowlanych w miejscu gdzie powinno się jeździć na zamek, postanowił mnie blokować,żebym tylko nie mógł się do ruchu włączyć. Jak udało mi się wjechać za niego, bo kierowca za nim rozróżnia znaki drogowe, to zaczął bez powodu nagle hamować. Dodam, że jechałem z dwójką małych dzieci w aucie...Tak się złożyło, że na rondzie przy Pszennej jechałem nadal za nim i tam też postanowił nagle przyhamować,narażając moje maluchy na niebezpieczeństwo. Ten pan skręcił w Pszenną, jest jednym z Waszych sąsiadów. To zapewne jedyne takie auto w tym rejonie,więc miejcie na niego uwagę.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Uwaga na

zaden pan, tylko burak. nie warto tez nagrywac, szkoda zachodu. zwrocic uwage tez dla spokojnych i zrownowazonych. jechac za takim chwilke, potem stanac, nic nie mowic, popatrzec face to face. taki behawioralizm czesto wystarcza bo nawet tepaki maja swoj, choc malutki, "rozum"
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

No niestety jechałem z dziećmi,nie chciałem im dodatkowo takich atrakcji zapewniać. Ale pewnie kiedyś gdzieś go spotkam,zwykle tak bywa.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

racja, dzieci dobro najwyzsze. a i swój spokój wazny w swietle całego dnia. jego i tak dopadnie taka lub inna kara. pzdr
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapomniałeś jeszcze dopisać, że gadałeś przez telefon trzymany w ręcę a drugą reką pokazywałeś "faka" temu gościowi co podobno niechciał cię wpuścić ... i pchałeś się na chama, aż na pas wyłączony z ruchu - jechałem za wami i w końcu cię wpuściłem - właśnie ze względu na to że z tyłu widać było foteliki a twoja jazda była widowiskowo niebezpieczna i chamska
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ha ha ha ha ha.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hehehe, to może i na rondzie przy przennej było inaczej. Skoro jechliscie od budowlanych, to może człowiek zwolnił żeby skręcic w lewo a tobie dalej się spieszyło....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak cd, pokazałem mu faka. Hamowanie gdzie dzieciaki lecą w fotelikach chyba by każdego wkurzyło. Moja jazda była przepisowa kolego,chciałem z lewego pasa włączyć się na prawy,jak pokazuje znak,jest w tym miejscu wymagana "jazda na zamek". Jak moja jazda mogła być widowiskowa i niebezpieczna skoro praktycznie tam stalem, toczyłem się z włączonym kierunkowskazem, żeby mnie delikwent wpuścił. Który mnie celowo przyblokowywał, sorry,ale jeśli tu go bronisz,to może sam siedziałeś w tym levorgu?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mikołaj pisze prawdę, widziałem tą sytuację. Jechał za innym kierowcą do końca lewym pasem, wolno i z włączonym kierunkowskazem. Tamtego zgodnie ze znakiem ktoś wpuścił, a jego zawzięcie blokował pan z subaru. To hamowanie to już był szczyt chamstwa,przecież musiał widzieć dzieci w aucie. Przestrzegajmy tam tego znaku,a nie buraczane blokowanie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

oj koleżko coś kłamiesz i to grubo....
"Hamowanie gdzie dzieciaki lecą w fotelikach chyba by każdego wkurzyło"
a następne twoje zdanie:
"Jak moja jazda mogła być widowiskowa i niebezpieczna skoro praktycznie tam stalem,"

wyraźnie masz problem ze sobą i swiatem cię otaczajacym- jak wielu frustratów mieszkających w norkach na wsi...

nie bronie człowieka, ale masz ze sobą problem i to wielki królu szos w wieśwagenie polo

smutne że pryszczysz tu, obrażasz ludzi bez ich obecności - jak obserwuję formu to wielu tu takich ......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nikt w tym wątku nikogo nie obraził jak do tej pory,za to ty teraz pokazałeś swoje oblicze...żałosne,bez odbioru
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak dzieciaki lecą w fotelikach, to coś nie tak z tymi fotelikami... ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szanowny kierowco żeby uczyć grzeczności samemu trzeba wiedzieć jak sie zachować, pokazywać fucka przy dzieciach nieładnie, rozmawiać przez telefon w czasie jazdy karygodne, zamiast stać w kolejce samochodów na sile wymuszac niegrzeczne, opowiadanie ze levorg jechał tak niebezpiecznie a Pan znalazł sie tuż za nim na rondzie na przennej to nieporozumienie bo skoro jechaliście razem to albo on zgodnie z przepisami albo Pan niebezpiecznie. Coś tu nie pasuje. Proponuje najpierw poprawić swoje błędy a potem krytykować innych
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Panie levorg nie będę już komentował pana kolejnych bzdur i oszczerstw tu wypisywanych. Wybielać się w taki sposób,po tym co się zrobiło jest bardzo słabe. Zostawię to tak jak jest, mam nadzieję, że się jeszcze na drodze spotkamy. EOT
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Uwaga na "kierowcę"!

Ten gość z Subaru to taki porządny"podpierdzielacz" z Kubusia puchatka
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

A co z zachowaniem bezpiecznej odległości? Po co trzymałeś się tak blisko i widocznie za szybko jechałeś, że musiałeś gwałtownie hamować. Sam narażałeś swoje dzieci gdybyś jechał powoli i spokojnie i nie trzymał się z byt blisko tego subaru było by ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

w tej wsi w ogole trzeba uwazac na kierowcow. Ile razy mialem tak, ze jadac przepisowo Nowatorow (tak, miszcze kierownicy, tam przez dlugi odcinek jest 50 km/h!!) jacys debile mi migali swiatlami, wyprzedzali na pasach i przez ciagla, potrafili nawet przy wyprzedzaniu cos tam do mnie bluzgac przez szybe. Proponuje nastepnym razem sie zatrzymac, to ja chetnie na bluzgi odpowiem. Wlasnorecznie.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

To fakt, mimo braku zabudowań, jest tam kretynski przepis 50km/h
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

chyba nie o tym samym odcinku mówimy, Kaszubie
tam są zabudowania, miejsca pracy, przystanki autobusowe i zwiększony ruch pieszych
50 w pełni uzasadnione
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

A czy ten levorg jest w kombi? I ma oznaczenia Sti mimo, ze nim nie jest? Dzisiaj mialem okazję chwile jechać za nim- wystarczyło zeby zauważyć ze jest drogowym napinaczem, który myśli ze ma sportowe Subaru a tu zonk.. zwykłe kombi :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak to on,zdążył już w tym wątku wyzwać człowieka od wieśniaka w wieśwagenie,wielki pan miastowy z Kubusia Puchatka, król szos...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

..... nie wiem przypadkiem, czy to nie ten sam człowiek bez mózgu co po wsi jeździ z 70 km/h. To jest niebezpieczny bandyta, który doprowadzi do tragedii. Uważajcie na niego !!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieo nie ten, tamten jezdzil czarnym chyba audi. Ale trzeba uwazac, na tych z czworakow i na czerwonego focusa w kombi..... i jeszcze widzialem kiedys opla.... tez jechal szybko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

No ludzie.....A numer rejestracyjny?
Zrobimy liście poj.....kierowcy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego zawsze bronicie piratów drogowych?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moje Subaru ma 300KM jak nie wiesz to głupot nie wypisuj ćwoku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ok, faktycznie masz 300 koni - a umiesz je chociaz poprawnie wykorzystać? Jak mówi klasyk " na co koni kupa, jak kierowca d*pa". Masz ciekawe auto ale nie urządzaj sobie toru z ulicy, bo kiedys komus zrobisz krzywde i tłumaczenie typu MAM 300 koni wiec moge bedziesz mógł wsadzić sobie w buty!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tym gościem ala ,,Stig'' nie opłaca się dyskutować. Mądrala pełną gębą. Jego subaru jest warte tyle co jego słowo. Jak miał przyjść na męską rozmowę do OSP to pewnie narobił w gacie i się wykręca płytkimi tekstami z podstawówki. Kiedyś wspomniałem, gdzie jego miejsce - powtarzam na pętli przy MINIONKACH. Tam niech postawi swoje 300 konne redło - MIĘKKI FLET rodem ORMOWCA.
Potrafi tylko bluzgać, kierowca jak z koziej d*py rakietnica.

co z tego ze ma mocny silnik?

"Dobry samochód znika na prostej, ale dobry kierowca znika na zakrętach"

jak potrafi na prostej zniknąć to tylko swiadczy o jednym...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co ta zazdrość.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Panie kolego, poczytałem troche i generalnie sie zawiodłem.. znaczek Sti kojarzy mi sie z czymś mega kozackim a Twój Levorg nie ma 300 koni bo tyle ma auto na rynek japoński a ma 270 i robi setke w 6.6 sekundy... czyli szału moim zdaniem nie ma, robi Cie każdy mocniejszy diesel :).. Wolałbym już octavie RS, która wygrała porównanie z Levorgiem w jakimś programie

Zapraszam po Apap, bo widzę ból jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ten w SUBARU to tylko mistrz prostej-prosty jak budowa cepa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

300KM + 1 OSIOŁ = POPIERDUŁKA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...