Uwaga odradzam!

Chciałem zapisać dziecko na nauke pływania ale zapisujący (który również chyba jest instruktorem) był na tyle opryskliwy i zarozumiały że postanowiłem zapisać dziecko do innej szkoły.
(szkoła od 1988 chyba wpadła w rutynę i nie zależy im już na kliencie co z pewnością odbija sie na jakości zajęć,)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Uwaga odradzam!

Potwierdzam, takiego traktowania klienta już dawno nie widziałem, chamstwo, prostactwo, bezczelność, arogancja - tak w skrócie opiszę szkółkę argonaut i tego bufona (właściciela z brodą), któremu wydaje się, że pozjadał wszystkie rozumy. Leczyć się trzeba, a nie uczyć!!!!!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak już pilnują, fajfusy!!! Gdy tylko negatywna opinia - to łapka w dół. Niestety fajfusy - taka prawda, chamstwo się u was szerzy, ludzie prawdziwe o was opinie piszą, a wam się to nie podoba. Krew w żyłach Wam się gotuje co (?), a ja mam niezły ubaw. No to jak, zobaczymy, ile łapek w dół dołożycie do jutra ??? W komentarzu wyżej po pierwszym dniu było ich 3, a teraz ile mi dowalicie???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak, to dalej JA. To niesamowite, jak właściciel lubi pięknie pisać o sobie, (cyt. "niesamowity człowiek, fachowe oko, wyrozumiały, profesjonalny" itd. - można od tego popaść w samozachwyt, mi niestety zbiera się na mdłości). Kontynuując temat - to wręcz niesmaczne i zadziwiające, jak pochlebne opinie macie sami o sobie, to egocentryzm i koszmarny fałsz wypisując pochlebstwa praktycznie w każdym komentarzu typu: cyt." bardzo dobra atmosfera, ciepła atmosfera, miła atmosfera, doskonała atmosfera, no i rodzinna atmosfera", z tym już przegięliście...Na gramatyce niestety polegliście. W jednym zdaniu jesteście Tosią (czyli r. żeński), by zaraz kilka wersów dalej pisać cyt."gdyby każdy tak mógł to ja bym pływał jak Phelps" (r. męski). Hmm.. Ciekawe...cdn. To ile łapek w dół?? 5 or 6???
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2