Uwaga,firmy xxx

Ciekawe ilu tu fachowcòw i prawdziwych firm a ile sciemniaczy byłych pracownikow deweloperów z dofinansowaniem na garbie skrzynka gwoździ i telefonikiem w łapce,prawdziwi fachowcy sie nie urarza tylko poprą wyeliminować tych partaczy z rynku robiących za przysłowiowe złoty pięćdziesiąt
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Uwaga,firmy xxx

.Uzasadniam to chęcią remontu pawilonu na 10 panów 9 chciało zaliczki , brudni,kurkujacy , tylko chcący wymusić zaliczkę , dużo pisali mailową o pracach jacy oni super a tu na 10 tylko 2 miało referencje 1 niechcial zaliczki ale widać ze to był Pan na poziomie reszta Boże obraniaj teksty jak z pod piwnego zasada tanio = Pan w starym golfie lub takim dostawczym vw krzyczy i trzesacy sie dzikus.Szukalam 2 miesiace połowa ich chyba nie była naprawdę nowicjuszami zgrozo co do rachunku nie wspomnę .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie wszyscy fachowcy są tacy jak Pani piszę... ja osobiście zajmuję się stolarką mam na myśli głównie meble kuchenne i szafy jak by Pani potrzebowała meble to mój tel. 505669355 Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie ogarniam co tu napisane jest do końca;), jak im tak Pani tłumaczyła jak tu opisuje to nie dziwota ze nie szło się dogadać,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety wiem co to znaczy.Sama niedawno robiłam remont.Stado pseudo fachowców mi się przez mieszkanie przewinęło ale wkońcu znalazłam tych ok.Zrobili mi szybko dobrze i tak jak chciałam.Jeśli Pani będzie chciała to dam namiary.pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram zaliczkowcy i partacze sam mam firme nigdy nie zaliczkuje wykonuje prace z mat własnych , ten co niema na materialy to świadczy onim .90 % fachowców to partacze sorry , byli pracownicy deweloperów , psujacy opinie firma a sami zleceniodawcy tez podkrecaja srobe swoimi ogłoszeniami i aukcjami na stronach kto taniej tego wezmą śmiech kupujący mieszkania po 400tys a szukający Kazika co łazienkę za 1000zlnim zrobi wstyd a kafle po 100za metr lub wiecej kupują .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam.

Również jestem legalnie działającą firmą i można mnie sprawdzić choć by wpisując dane w goglach.Odpisując na zapytania klientów (przesyłam kosztorys) w większości przypadków nawet nie otrzymam prostego słowa dziękuję.Większość tu na forum poleca szwagra kolegę brata działającego na czarno który oczywiście stosuje lepsze ceny lecz o gwarancji oraz profesjonalizmie niema mowy,a od nas się wymaga i super ceny i profesjonalizmu no i oczywiście wieloletniej gwarancji.
Jeśli już biorę zaliczkę to wyłącznie na podstawie umowy oraz przelewem na konto firmowe.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

Transport, przeprowadzki (39 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...