VILLA BEZYCER

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich, jestem w trakcie poszukiwan sali weselnej i zastanawiam sie nad Bezycerem. WIem ze to nowy lokal i ciekawi mnie czy ktos z was mial juz tam wesele tudziez byl gosciem na zabawie weselnej... dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: VILLA BEZYCER

Hej, mnie tez bardzo interesuja Wasze opinie - my mamy tam wesele w przyszlym roku:) Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

my tez :) zdecydowalismy sie, miejsce jest urokliwe ale troche sie przerazilam opiniami z tego watku: http://forum.trojmiasto.pl/Villa-Bezycer-w-Gowidlinie-co-myslicie-t141710,1,11.html
no mam nadzieje ze to przerysowany obraz rzeczy ;)
jaka date wybraliscie?

Olu a w jakim terminie masz wesele w Bezycerze ? czy udało sie tobie zdobyć jakieś informacje ? proszę o jakiekolwiek informacje.

czesc, my mamy wesele w 2011 roku - w sierpniu:) Ja jestem zauroczona tym miejscem i staram sie nie przejmowac tym co czytam;) Chociaz oczywiscie jestem ciekawa Waszych opini! Pozdrawiam

witam dziewczyny :)
tez mam tam wesele w przyszlym roku :) opinie rzeczywisice troche mnie martwia ale mam nadzieje ze to kwestia dopracowania pewnych szczegolow. jesli ktoras z was ma jakies opinie, albo zna kogos kto bawil sie w bezycerze na weselu - prosze o podzielenie sie wrazeniami!

Witam Was Dziewczyny!

Ja mam tylko jedną uwagę: Radzę pojechać i zobaczyć osobiście zdjęcia na stronie są widać robione przez fotografa i obrobione. Na żywo nie wygląda tak uroczo. Ale nadal chce tam zrobić swoje wesele - piękna okolica oraz lokal.

polecamy

Nam sie bardzo podobalo w Villi Bezycera
ja z zona polecam.rewelacja
9/10
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

byłam w tym roku na weselu w VIlli i tak szczerze mówiąc uważam że jest ona troszke przereklamowana. Fakt- ładna okolica,ale jest kilka szczegółów króre mi się nie podobały: ściany które dużo zasłaniają, wszyscy goście się nie widzą, jak na wesele na 160 osób to było mało miejsca do tańczenia, słyszałam że właścicielka słono kasuje za "zbity talerz". Ale wiadomo kazdy ma inne upodobania...też jestem na etapie szukania sali, ale na ta się chyba nie zdecyduję...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mariolko proszę o kilka szczegółów w sprawie menu tj jakości i ilości jedzenia, obsługi .Bardzo jestem tym zainteresowana bo tam będę miała wesele.Na razie opinie są niepakojące.

kucharki to para młoda miała swoje, było bardzo dobre jedzenie...tak samo kelner-też był wynajęty przez nich... tak szczerze mówiąc wszystko zależy od gości...ja wiem, że na moim sa z lekka wymagający goście, ale to nawet dobrze(takie prawdziwe kaszubskie wesele, gdzie musi być co wypić, dobrze zjeść i duuużo się bawić) ale się z tego powodu bardzo cieszę, bo nieraz byłam na takich weselach gdzie po prostu byla ''stypa''

Ja robiłem wesele w Villi Bezycer przed wakacjami
menu -bardzo dobre i swieże
sala - konkurencyjna z najlepszymi w wojewodztwie pomorskim - dla mnie extra
otoczenie sali - pokazcie mi ladniejsze
umowa - normalnia jak dla mnie

ktos tu robi im anty reklame i tyle

jest duzo fajnych sal-ta na pewno do tych nalezy
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja tez robiłam wesele u Bezycer
menu bardzo dobre
lokalizacja idealna
sala bardzo ładna (czyste toalety, ładny parkiet piekny ogrod, ładna zastawa)
mnie sie wszystko udało
dziekuje i pozdrawiam
POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

iza a czy kuchnia byLa Bezycera czy też twoja to samo pytanie dotyczy obsługi kelnerskiej bardzo proszę o informacje a może kontakt ?

Do Eli....

robiac wesele mialam w villi kompleksowa obsluge

do niczego nie mam zarzutów takze smialo polecam
wszystko bylo ze tak powiem normalnie
zadnych przecieg czy to w jedna czy to w druga strone

polecam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja rowniez polecam ten obiekt

ps piekny ogrod, pokazcie mi ladniejszy!

dziekuje i pozdrawiam

ps ludzi zyczliwych psujacych opinie ludziom ktorzy sie staraja powinni .... :) szkoda gadac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

aha chodzilo mi o ogrod kolo sal weselnych oczywiscie !!!!! w ogole otoczenie

Mój mąż robił tam na początku czerwca wystrój ślubu w plenerze. Był zachwycony ogrodem i okolicą (na imprezie się nie bawił, więc o jedzeniu nic nie wiem). Zobaczcie zdjęcia:
http://www.twojbukietslubny.pl/kwiatowyserwisslubny/galeria.php?id=77

hej
Mialam przyjemnosc organizowac tam wesele w tym roku.Powiem szczerze ze sie nie zawiodlam na organizatorze.Po przeczytaniu kilku opini myslalam ze moze byc roznie ale bylo naprawde wszystko ok.Fakt, bylo troche nerwow przed zorganizowaniem ale wszystko poszlo ok. Niektorzy pisza brednie na temat villi.Dziwie sie jak mozna cos takiego pisac. Ide na jeszcze jedno wesele w villi takze dam znac jak bylo.Moje bardzo sie udalo.Dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

kasia
ja bylam tam na weselu przyjaciolki,powiem Ci ze bylo bardzo fajnie.Jedzenie mi bardzo smakowalo no i obsluga byla na przyzwoitym poziomie.Wiesz co tam jest najpiekniejsze wg mnie ? Ogrod i to ze jest czysto i pachnaco w toaletach.Dla mnie to wazne.
Zastanow sie nad swoimi opcjami jezeli chodzi o sale ale wez mocno pod uwage Ville.
Pozdrawiam i zycze udanej imprezy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

aukustyka do kitu, w miejscu gdzie siedzą młodzi słabo słychać muze, filary skutecznie zasłaniają widocznośc, personel mało kompetentny- wprowadzając torta lub pieczeń nie usuwają się tylko fatalnie ubrane zasłaniają widocznosc fotografowi i kamerzyscie. O ile sala jest tania to ok. ale na pewno to nie nawet średnia klasa na pomorzu. Wyglad z zewnątrz i otoczenie to nie wszystko.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

misia ja tez robilam tam wesele i chyba nie mowimy o tym samym lokalu
umowa? kazdy ma prawo ustalic wszystko przed impreza,tak ja mialam i moja kolezanka ktora tam robila wiec nie mow takich bredni
obiecalam sobie ze wejde na forum po wesele i napisze jak bylo bo czasami slabo sie robi jakie ludzie BREDNIE PISZA!!!!!
po pierwsze jak mozecie pisac ze sala jest mroczna ? przeciez jest jasno, fakt sa filary ale nam to akurat nie przeszkadzalo
dordzy czytelnicy jakbyscie uwiezcie mi ze nie tylko ogrod jest piekny.Misia napisala ze wszystko jest do pupy a tylko ogrod jest ok.Nie mogla napisac ze ogrod jest brzydki bo taki nie jest i to kazdy wie.Mogla napisac tylko zle o tym czego nie mozna odrazu sprawdzic. ZALOSNE.
Bardzo polecam ten lokal a ludziom którzy sa zwistni i robia anty reklame ludziom ktorzy sie staraja podziekujmy.
Pozdrowienia z Niemiec :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

to znaczy ze misia napisała o faktycznych zaletach villi - piękny ogród , wesel z reguły nie robi się w ogrodach , są jedynie dodatkiem do imprezy, reszta niestety jest zwyczajnie taka sobie wiem o czym piszę ,doświadczyłam osobiście.

ZAPRASZAMY DO ZAPOZNANIA SIĘ Z NOWĄ BARDZIEJ ATRAKCYJNĄ OFERTĄ. ODWiEDZ NASZĄ STRONĘ http://www.villabezycer.pl BADZ ZAWDZON 691 40 72 40 I SPRAWDZ OFERTĘ. MOŻLIWOŚC NEGOCJOWANIA SWOJEJ CENY. NOWI WŁAŚCICIELE
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

zapraszają na degustację i każą zapłacić 50 zł od osoby. Kpina ..........
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zapraszamy na degustację. Przykro Nam że w sytuacji kiedy nie odpowiada Pani cena pisze Pani o tym na forum. My zapraszamy a nie zmuszamy aby któs przyszedł. Panią też zapraszamy, oczywiście jeżeli cena Pani odpowiada.

Zapraszamy do zapoznania się z Naszą nową ofertą.
http://www.villabezycer.pl
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

NIE POLECAMY!! Mieliśmy tam wesele we wrześniu i nie jesteśmy zadowoleni. Sama sala i otoczenie ładne, wystrój stołów także ale jeśli chodzi o jedzenie o ogólna atmosferę to jesteśmy strasznie zawiedzeni. Jak podpisywaliśmy umowę właścicielka zapewniała, że nie mamy się o co martwić, że jedzenia będzie wystarczająco dużo, jak to na kaszubach. Ale tak nie było, według nas i gości było mało na stołach i nierówno rozłożone. Jedni goście narzekali,że mieli same ryby koło siebie, inni że znów przy ich miejscach czegoś nie było itd. Ponadto nie było owoców, które ustalaliśmy w menu. (...) Kiedy ustalaliśmy szczegóły z Panią Natalią umówiliśmy się, że alkohol będzie w chłodni i świadek będzie mógł bez problemu wchodzić do niej.Tymczasem w trakcie wesela właściciel powiedział świadkowi, że nie ma tam wchodzić i ma czekać na korytarzu i za każdym razem prosić kelnerkę o przyniesienie butelek.Absurd, coś innego ustalaliśmy z Panią Natalią a w czasie imprezy właścicielowi coś nie pasuje nagle. W dniu naszego wesela nie było prądu i okazuje sie, że tak duża sala organizująca różne przyjęcia nie posiada agregatu:) na szczęście zaraz po życzeniach światło wróciło ale dodatkowy stres był. Niestety żałujemy, że wybraliśmy tę salę. Pieniądze, które zapłaciliśmy za to wesele, nie były adekwatne do tego ile było na stołach.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Miałam wątpliwą przyjemność bycia gościem na weselu organizowanym właśnie w Villi Bezycer. Nie znam szczegółów odnośnie serwowania wódki, choć była ona ciepła. Całkiem możliwe w takim razie jest to, że powszechnie właściciele robią problemy z wchodzeniem do pomieszczeń, gdzie znajdują się chłodnie. Sala z tego, co wspominali Państwo Młodzi, to tanich nie należy, a wyglądem nie powala. Największym minusem, dla mnie, jako gościa, było to, że było tam bardzo niewygodnie. Między stołem, a ścianą trzeba było się dosłownie przeciskać. Z perspektywy gościa mogę powiedzieć, że komfort przebywania na sali był zerowy... Niestety ktoś, kto projektował salę nie brał pod uwagę tego, że owe filary, których w pomieszczeniu jest mnóstwo, wątpliwie tworzą klimat klasycznego, pięknego miejsca, są utrapieniem! Chodzi przede wszystkim o to, że nie da się sensownie ustawić stołów w taki sposób, by goście siedzieli wygodnie i mogli swobodnie od tych stołów odchodzić. Wesele odbywało się latem, przy pięknej pogodzie, dlatego też weselnicy chcieli przespacerować się po, to prawda, pięknym ogrodzie. Podsumowując - jeśli, drogie przyszłe Panie Młode, macie na uwadze dobro gości, nie polecam tego miejsca, jako sali weselnej. Chyba, że na 50 osób. ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

haha to my Polacy... zawistni zazdrosni i niesympatyczni. przekleta nasza mentalność, dlaczego tak jest ze tylko widzimy negatywy, tez prowadze firme uslugowa i negatywne opinie rozchodza sie jakos dziwnie szybko i czesto sa wyssaane z palca bo jestecie zawistni. człowiek mieszka w smierdzacej kawalerce a narzeka jak pojedzie w tak piekne miejsce i ma podsuniete wszytso pod nos.
jak to mozliwe ze gosc czyli ktos kto nie placi, naje sie za darmo, dostanie nocleg i jego rola jest tylko dobrze sie bawic jeszcze narzeka!?
bylam na tej sali przy przyjęciu na 110 osob i nie odczułam tego o czym Pani pisze. przy 50 osobach to sie mozna gonic po tej sali ;)
A jesli chodzi o cene to chyba jest wrecz odwrotnie jak Pani pisze ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cóż, to jest moje prywatne odczucie jako gościa, który miał możliwość w uczestniczeniu w weselu organizowanego na tej sali. Być może było tak, że Państwo Młodzi zaprosili zbyt dużą ilość gości na tę uroczystość. Nie zmienia to jednak faktu, iż było niewygodnie, a filary przeszkadzały w rozstawieniu stołów. Nie wiem, jaka była cena wynajęcia tej sali, więc w tej kwestii się nie wypowiem.
Widzę, że przedstawiła Pani same merytoryczne zagadnienia pisząc swą wypowiedź. Nie czuję zawiści, napisałam jedynie, jak czułam się (i nie tylko ja, również grupa znajomych, z którymi na wesele zostaliśmy zaproszeni) jako gość na tej sali. Rozumiem, że ktoś, będąc właścicielem takiej sali jest wściekły, kiedy czyta taką opinię. Swojego stanowiska nie zamierzam jednak zmienić.
Nie mam jednak zastrzeżeń co do serwowania posiłków - wszystko odbywało się spranie i elegancko. Jedzenia nie brakowało i było smaczne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam !!!
Dobry wieczor,
Ja tę salę polecam. Obiecałęm z obecną żoną iż wejdziemy i polecimy ten obiekt.
Śmiało bo obiekt jest ok.

PS. Czy jak komuś nie smakuje jedzenie w knajpie X to wchodzi i to komentuje na forum. BARDZO DZIWNE, WEZCIE TO POD UWAGE.
Ludziom sie powrzewracało w głowach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

W zeszłym roku miałam tam wesele, nie polecam.. po pierwsze umowę podpisywaliśmy z inną osobą, natomiast wesele organizowały nam inne osoby ( nowi właściciele). (...) zapewniono nas ,że jest klimatyzacja kilka dni przed weselem okazało się ,że jej nie ma... nalezy zamykać drzwi wtedy będzie chłodniej..... buahhaha. Po przyjeździe z kościoła otrzymaliśmy przystawkę, ok. natomiast jeżeli chodzi o obiad była to totalna katastrofa, kelnerki (aż dwie na 110 osób)! najpierw zbierały talerze po przystawkach ,dopiero wtedy wystawiały obiad... gdzie czas oczekiwania wyniósł jakieś conajmniej 10 minut. widziałam zdenerwowanie gosci.Właściciele bardzo nalegali abyśmy przekazali klucz kelnerkom od naszego kantorka ,w którym przechowywaliśmy wódkę.
Wódkę mogliśmy chłodzić,ale nawet Pan młody ,bądź świadek nie miał prawa wchodzić do kuchni po wódkę, należało zapukać,poprosić kelnerkę..... niestety szwagier o tym nie wiedział,wszedł do kuchni po czym otrzymał niezły opierdziel od właściciela obiektu! tak samo z lodem, niby posiadali lodówkę z kostkarką po czym okazało się ,że brakuje lodu.....po lód też goście musieli się upominać, kelnerki nie przynosiły jeżeli brakowało go na stole. (...) uciążliwe było również proszenie o otwarcie bramy,należało za każdym razem dzwonić na komórkę aby ją otworzyli... niestety,ale jeżeli chodzi o salę ,bardzo żałuję iż wybrałam właśnie tę... może gdyby nie właściciele ,było by ok. zrazili mnie do siebie... (...)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie jestem w stanie wypowiedzieć się o właścicielu ponieważ większość spraw załatwiałam z właścicielką. Była miła i pomocna mimo sporej ilości telefonów jakie nagminnie wykonywałam; wszystko załatwione z uśmiechem. Co do sali, według mnie ma swój klimat a i z filarami sobie poradziliśmy odpowiednio ustawiając miejsce do zabawy i sprzęt DJa, nie taki diabeł starszy, jak go malują ;) Kelnerki podczas imprezy były praktycznie niezauważalne, więc w mojej opinii wykonały swoje zadanie należycie, a podane jedzenie było ciepłe oraz smaczne.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??