magda - opinia (1) Serdecznie polecam! Zmieniłam kilka biur rachunkowych, ponieważ szukałam osób... magda Robert - opinia (1) Biuro rachunkowe na najwyższym poziomie. Fachowe porady, świetny kontakt oraz... Robert iamthestig - opinia (1) Obsługa na poziomie. Pani Monika i pan Paweł zawsze pod @ i telefonem.... iamthestig
PitPit - opinia (1) Prowadzę JDG. Biuro Virtus pomagało mi od samego początku. Zawsze pod... PitPit Polecam! Usługi księgowe na wysokim poziomie (1) Bardzo pomocna Pani Monika, z profesjonalnym i indywidualnym podejściem do... Małgorzata Profesjonalna firma (1) Polecam wszystkim biuro rachunkowe VIRTUS. Pani Monika bardzo profesjonalnie... Jarek Rzetelna firma (1) Śmiało mogę polecić to biuro rachunkowe. Usługi są realizowane rzetelnie i... Marek Super biuro i Księgowa :) (1) Polecam polecam polecam :) Niezadowolona z poprzedniego biura trafiłam do p.... Ania Zawsze fachowa i rzetelna pomoc (1) Zanim trafiłem do pani Moniki to miałem poważny bałagan w papierach i... Piotr Polecam (1) Korzystałam z usług biura kilka razy. Księgowa jest osobą doświadczoną i... Ania super :) (1) Korzystałem z pomocy biura w prowadzeniu ksiąg firmowych. Wszystkie sprawy... Michał - Dolce Pera Bardzo Kompetentne Biuro Rachunkowe (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług biura VIRTUS w celu wyprowadzenia powstałych... Martyna Virtus (1) Biuro rachunkowe Virtus prowadzone jest przez młodą, ale z dużym... Małgorzata Jasno i rzetelnie (1) Skorzystałem z usług biura jakiś czas temu, ponieważ otrzymałem wezwanie z... Klient