Piotr - opinia (1) Miejsce warte ponownego odwiedzenia razem ze znajomymi. Miła obsługa i dużo... Piotr Karol - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony, byłem tam razem z dziewczyną. Polecam wszystkim... Karol Karolina - opinia (1) Sympatyczna i wyluzowana obsługa , gry ciekawe , jak na pierwszy raz wszyscy... Karolina
Paweł - opinia (1) Sprzęt po poprzednich klientach nie został zdezynfekowany. Słaba obsługa nie... Paweł LUK - opinia (1) Nie polecam. Właściciel wprowadza nieprzyjemną atmosferę, gry się wieszają,... LUK szymonlyson2@gmail.com - opinia (1) Polecam każdemu. Miła obsuga, która stale się tobą zajmuje. Świetny,... szymonlyson2@gmail.com Ania - opinia (1) Zupełnie nowy wymiar rozrywki ! Przemiła i sympatyczna obsługa, aż chce się... Ania Filip - opinia (1) Miło spędzony czas a pracownicy bardzo wykfalifolikowani i mili Filip Andrzej - opinia (1) Byłem tu nie raz. Do kolejnego przyjścia zachęca mnie duży wybór gier. Grałem... Andrzej Tymek - opinia (1) Świetne miejsce do spędzenia wolnego czasu ze znajomymi. Miejsce pełne wrażeń... Tymek Magdalena - opinia (1) Znakomite miejsce dla wybrednych! Bardzo uprzejma, giga cierpliwa obsługa,... Magdalena Sandra - opinia (1) Rewelacyjne miejsce jak i obsługa bardzo przesympatyczna. Bardzo fajna zabawa... Sandra super zabawa i obsługa (1) Spędziliśmy w kilka osób w VR cztery godziny w ramach imprezy urodzinowej.... Ewa Polecam (1) Skorzystałam z oferty urodzinowej w VR STUDIO. Ja i zaproszeni goscie... Magda Wirtualna rzeczywistość (1) Cieszę się ,że w Gdyni powstało VR Studio.Panowie z obsługi pomagają w... sulas Genialne miejsce ! :) (1) Pobyt w salonie wirtualnej rzeczywistości jest dobrym pomysłem na spędzenie... Klaudia Warto spróbować (1) Byłem ostatnio ze znajomymi, nie mieliśmy pomysłu co zrobić w weekend,... Marcin