ALC - ocena (1) Jak zawsze perfekcyjnie, miła obsługa :) ALC Zadowolony z usługi - opinia (1) Mega zadowolony. usługa wykonana z największą starannością , w terminie Zadowolony z usługi Szczerze polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolony z powłoki kwarcowej zabezpieczającej lakier nowego... Zbyszek
Varimutos (1) Na przykładzie swojego samochodu muszę przyznać, że Chłopaki odwalają kawał... W Rewelacja ! (1) Oddałam swój samochód na gruntowne czyszczenie. Kiedy na drugi dzień... Magda super myjnia, zdecydowanie polecam ! (1) Bardzo starannie i dobrze umyte auto, inne myjnie czesto ida na mase, a auto... Piotr czyszcznia samochodu, czyszcznie skóry, czyszcznie tapicerki, czyszcznie samochodu gdynia (1) Chcesz poczuć ,że twoje auto jest znów nowe przyjedz do varimutos na ul.... Mariusz_Prezez Myjnia I klasa! (1) Myjnia w pełni profesjonalna. Obsługa rzeczowa, z wiedzą i doświadczeniem.... Bart Dokładność (1) Jestem zaskoczona idealnością wykonanej pracy. Oddałam samochód do... ZADOWOLONA Audi - opinia (1) Myjka pierwsza klasa. Będę na pewno wracał. Audi Zdecydowanie najlepszy wybór !! POLECAM (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w okolicy. Jeździłem już po wielu ale ta... Andrzej Wszystkim gorąco polecam! (1) Dziś miałem okazję zostawić swoje autko na kompleksowe mycie i czyszczenie.... Michał Auto jak nowe (1) Jestem bardzo zadowolony z kompleksowego przygotowania auta do letnich... zadowolony Polecam (1) Solidnie wyczyszczony samochód, ceny ok, miła obsługa Automaniak