Vasili - ocena
Okazałem się klientem Twojej firmy pralniczej i pralni chemicznej. Miesiąc temu przyszedłem do Was pod adresem ul. Górczewska 124, 01-460 przywiozłem skórzaną kurtkę do czyszczenia i malowania, pokazano mi arkusz z wykazem usług który widziałem i tam było napisane, że czyszczenie i farbowanie kurtki kosztuje 270 złotych. Wszystko zostało opłacone, przyszedłem odebrać zamówienie po dwóch tygodniach dostałem moją kurtkę źle wyczyszczoną i nie pomalowaną, powiedzieli, że wystąpił błąd i coś przeoczyli, złożyli zamówienie ponownie. Po raz pierwszy dziewczyna Polka przyjęła zamówienie o pełnym wyglądzie, jak się okazało, błędnie złożyła zamówienie na imię Aleksandra. Po raz drugi Ukraińska kobieta zrobiła to po raz drugi, nie pamiętam jej imienia. Kiedy przyszedłem odebrać kurtkę po raz drugi, chcieli mi zwrócić kurtkę w tej samej formie, nie wyczyszczoną i nie pomalowaną, i mówią mi, że nie mamy tego w usługach, aby pomalować skórzane kurtki i produkty, a arkusz z usługami odmówił pokazania i śmieją się ze mnie. Napisałem skargę i tym razem otrzymałem kopię, w której numer czeku został nieprawidłowo podany i wskazano, że jest to ogólnie kurtka puchowa, a nie skórzana kurtka. W związku